Mit kaphatok ezért?
Múlt hétvégén voltunk discoba haverokkal, eléggé lerészegedtünk, de nem volt baj egy ideig. Kb éjfél 0 óra körül lehetett, kimentünk cigizni. Havernak volt egy gyerekkel régebbről egy balhéja, összefutottunk vele a disco előtt, elkezdték kóstolgatni egymást, majd vadul fenyegetőzni kezdtek, akkor már elég sokan nézték őket, mivel elég részeg voltam oldalról bevertem neki egy hatalmasat, majd mikor vissza akart ütni hárman rámentünk és leütöttük, akkor elfutottunk messze. Ennyi a sztori. Próbaidőre vagyok ítélve ez is számít gondolom. Elmesélem azt is mert gondolom egybe lesz véve a két ügy. Fél éve kb összegyűltünk kb 10-en, elmentünk akkor egy kocsmába, majd miután részegek lettünk mászkáltunk a belvárosban. Főtéren volt egy szintén nagy társaság, ők is ittak asszem. Odamentünk beszélgetni, majd a haverom ok nélkűl bevert az egyiknek aki össszeesett, majd egy nagyrészük elfutott, a maradékot szintén leütöttük.
Felfügg vagy sitt? Ügyvéd szerint felfüggesztett de félek

Attól függ..
Ha bátorítottad,akkor azért.
Ha newm,akkor mitől félsz?
Nem te kezdted,akkor sermmi bajod lehet,mert mivelm ők csapatban voltak meg stb.
Amúgy ha bekamuzák,akkor jól beszopod..

Sose értettem az ilyeneket, minek kell verekedni..
Idióták vagytok egytől egyig, majd egyszer jön egy nálatok erősebb, aztán akkor majd ti lesztek kicsapva.

Mivel próbaidő alatt hoztad össze ezt az utóbbi testi sértést (hogy könnyű vagy súlyos testi sértés - a gyógytartamtól függ azaz 8 napon belül vagy túl gyógyul). A Könnyű testi sértés amúgy 2 évig terjedő szabadságvesztés vétségeként büntetendő, a súlyos testi sértés esetében 3 évig terjedő bűntett miatti szabadságvesztésről van szó. A generális minimum ugye 3 hónap azaz 3 hónap-től 2 évig ill. 3 évig (súlyos testi s.) terjedő szabadságvesztést lehet kiszabni ebben az intervallumban.
A könnyű testi sértés az amúgy magánindítványra büntetendő , vagyis csak akkor, ha akinek behúztál az oldalába az ezt feljelenti.
A korábbi ügyed miatti próbaidőt valószínűleg meg kell szüntetni és az abban az ügyben kiszabott büntetést végre kell hajtani -és amennyiben a könnyű testisértés sértettje magánindítvány által kéri a felelősségrevonásod, akkor a két bűncselekményből halmazati büntetést kell kiszabni. Ha a 2. cslekményed súlyos testi sértés akkor viszont mindenképp ez lesz a helyzet.
A büntetés kiszabásánál mérlegelni kell majd a súlyosító, (esetleges enyhítő körülményeket) de, mivel 3-an követtétek el, ezért a csoportos elkövetés súlyosító körülményként is értékelhető...

8
Amúgy megfigyeltem,hogfy egyre gyakoribb hogy "így vertem/verte/vertünk meg kérdés.
Szerintem kamu szaga van..
Jelentsük be,aztán szórakozzon.

Jelentsük.
Mondjuk ha velem találkoznál meg ézhet éd magad meg a kis raj bandád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!