Dönthet úgy a fiam, hogy nem akar velem élni?

Ez nem így működik hogy ő a gyerekkel egyeztet
Amiben ti megallapodtok az van Sipakoljon
Majd legközelebb felhiv egyeztetni mikor ti programoztok már mikor ő odamegy érte mert ő gyerekkel ezt beszélte
Senkit nem érdekel
Amúgy miért ne lakna apjával Csak nem fogja vállalni
Én a gyerek előtt felhoznam neki Pistike veled akár élni mikor költözhet? Lenne pislogás meg de hát izé...
Én fiam is szombatonként járt apjahoz és az volt mindig a csoda Részemről ez ok sztem ez természetes
Mindig apjával akart élni Én uncsi apa de menő
Apja befutotte 11 évesen hogy majd jövőre ha már önálló leszel hozzám költözöl
Addig meg ugye míg a napi edzésre meg suliba kellett hordani x évet csináljam Én míg kicsi:)
Mondtam ja ti ketten szépen megegyeztek a hátam mögött meddig huzzam az igát majd ha nagyobb lesz szóltok hogy abbahagyhatom mert költözik?
Akkor majd én eldontom Akkor most
Egy hónap múlva apjanal élt
Nem volt harag, én voltam a hetvegi anyuka
Néha éjjel hívott szorongott nem tudott aludni
1,5 év múlva zokogva hívott anya most gyere értem
Visszakoltozott hozzám, hétvégék apanal
Senki részéről nincs harag

Add oda apának, had vigye!
Majd rájön, hogy az sem az igazi, és visszakönyörgi magát.
Me apa is, hogy had menjen vissza anyához.

A heti váltás nem mindig jó. Apuka simán elnézi, hogy a gyerek lyukas cipőben jár, majd vesz az anyja. Hamar azon kapod magad, hogy minden kiadás, betegség, stb neked jut.
Viszont nyugodtan megbeszélheted az exeddel és a gyerekkel, hármasban, hogy most pár hónapig kipróbálná a gyerek, hogy milyen apával élni. Esélyes, hogy el se vállalja.

Szerintem próbáljátok ki, hogy milyen Apunál élni! Egy hónapig lakjon ott és akkor jobban kimutatkozik az egész! (Az egész alatt azt értem, hogy mint Veled ugye 2 heteket él, előfordulhatnak leszidások, amit a fiad rosszul élhet meg, míg Édesapjával általában pár órácskát tölt és olyankor ugye nincs idő a tanulásra, szóval nem is tanul és, hogy minél jobb legyen az a kis együtt töltött idő nincsenek is szabályok)
Amúgy a tényleges kérdésedre a válasz igen, dönthet úgy a gyerek, hogy az Apjánál él, ha elmúlt 12 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!