Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakít/ani akar a pasid, de állítása szerint ebben nem dönthet egyedül?
Szerintem itt nem azt kérte, hogy te döntsél, hanem hogy beszéljétek meg, hogyan érzel a kapcsolatban, mert ez is befolyásolja őt a döntésében.
És szerintem ez az egészséges lelkület.
Az milyen szerelmi kapcsolat, ahol a hirtelen, diktátumszerű szakításból kiderül, hogy nem tekinti érző lénynek a másikat? Elég kétséges, hogy szeretni tud az ilyen.
A barátod azért tette ezt szerintem, mert bizonytalan.
Viszont keresztényként mondom, hogy szerintem jobb, ha vigyázol vele. (Mondjuk ha nem folytatod.) Vagy legalább ha nagyon meggondolod, mit szeretnél. Én úgy látom elég nagy a különbség a hagyományos keresztény egyházak és a Jehova tanúi között. Az egy szép dolog, hogy kiállnak a keresztény értékek mellett, de olyan dolgaik is vannak, amiket én nem tartok keresztényinek.
Az ál fb-os dologból nekem az jön le, hogy a srác bizonytalan. Erre egyértelműen utal az, hogy nem érzett szerelmet. Csak nem akar egyedül dönteni és ha te is mondod hogy szakítanál, akkor határozottabb a helyzet. Attól félhet, hogy megbánja a döntését.
Azt hiszem nem tudná hosszú távon tolerálni azt sem, hogy te római katolikus vagy és lehet megpróbálna integrálni téged is. Ebben nem vagyok biztos, nem ismerem ezt az egyházat. Csak valahogy nagyon távolságtartó vagyok velük. (És mondom, a keresztény értékekkel és értékrenddel én egyet is értek.)
Köszönöm az eddigi vàlaszokat,ès hogy rendes,aranyos vàlaszokat adtatok :) (mert van mikor rosszindulatùan szòlnak hozzà)szerintem mindegyikõtöknek igaza van :) lehet ez többesèlyes is.
Aki kèrdezte h bemutatom e
neki:megèrzès csupàn,biztosan nagyon fiatal lehetsz.ez a pasi 43 èves.elvàlt.van egy lànya,de õ az anyjàval lakik,nem az apjàval. Csak ezèrt ìrtam :)
Nekem nagyon tetszik ez a pasi,majdnem szerelem ès mèg nem igazàn tettem tùl magam.
Bocsi,lehet össze vissza ìrtam,mert mobilròl vagyok ès az ìràsom felènèl jött egy hìvàsbeszèlgetèsem..*
10 èvvel vagyok a pasinàl fiatalabb. De neki nem szàmìtott a korkülönbsèg.
Hisz vàlàsa utàn rajtam kìvül,azaz elõttem volt 2-3 nõje ès hasonlò korùak voltak mint èn.
Azutàn h az àl fbn felfedtem magam,mèg törtèntek dolgok...majd ìrhatok mèg... :) leveleztünk hònapokig mèg azutàn "baràtilag"..màr semilyen formàban nem tartjuk a kapcsolatot.
(mert ugye az àl fb elõtt kb 3 hèttel volt a szakìtàs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!