Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért akar egyedül menni, hogy megcsaljon?
talán mert a barátaival is szeretne találkozni?
ne csöngj ennyire rajta!
A férfiaknak általában sokkal több önállóság, egyedüllét kell egy kapcsolaton belül, mint a nőknek.
Én életem legnagyobb szerelmével is, még ha egész héten ráértem, akkor is csak 3-4 napon találkoztam és mindig volt 1-2 nap amikor egyáltalán semmilyen formában sem beszéltünk.
22/F
Több minden nem világos számomra, illetve nem tértél ki rá. Írtad, hogy távkapcsolatban vagytok, ez mit takar, ha nem otthon vagytok, milyen sűrűn tudtok találkozni? Milyen gyakran tudtok hazajárni? Ha ritkán van/vagytok otthon, akkor megértem, ha az amúgy hébe-hóba látott volt évfolyamtársaival is akar találkozni. Viszont ilyen esetben téged is megértelek, mert ha csak ilyenkor tudnátok huzamosabb ideig együtt lenni, akkor logikus, hogy végig vele lennél inkább.
Szerintem nem kell aggódnod, ez afféle baráti, lazulós este lesz, én is néha vágytam ilyenre, mikor volt barátnőm, és soha eszembe se jutott megcsalni.
Nyilván menekül az ürge, ha egyszer egy ilyen pióca barátnővel áldotta meg a sors..
Ha nem akarod tönkretenni ezt a kapcsolatot, akkor nőj fel és ne csüngj ennyit rajta, ne kombinálj hülyeségeket ok nélkül és fogd fel, hogy tök normális dolog, ha vannak egy kapcsolatban külön programok.
6:
Ha a nő igazán szeret, akkor megérti hogy a párjának több egyedüllétre és szabadságra, önállóságra van szüksége mint neki.
"volt évfolyamtársak hívták ilyen összeülős beszélgetésre"
azért nem akar vinni mert a volt évfolyamtársai nem a te évfolyamtársaid... ez olyan mintha elmennél egy vadidegen temetésre és ott senkit se ismersz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!