Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért akar egyedül menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért akar egyedül menni, hogy megcsaljon?

Figyelt kérdés
A barátommal mostanában vannak problémáink,első barátnője vagyok,lassan egy éve vagyunk együtt. Távkapcsolatban élünk a tanulás miatt,most mindketten itthon vagyunk az új félév előtt egy hetet. Sokat veszekedtünk mert én minél többet akarok vele lenni,ő meg valahogy nem.Azt mondta,hogy sok amennyit én igénylek,neki kevesebb kell. Megbeszéltük,hogy akkor a héten legyen néhány olyan nap,amikor nem találkozunk,a mai is ilyen,de közben a volt évfolyamtársak hívták ilyen összeülős beszélgetésre,ahova nem akar elvinni. Ott lesz az a lány is,aki korábban tetszett neki. Miért akar ennyire nélkülem menni? Lehet olyan hogy szeret,de tényleg nem igényel annyi együttlétet? Ha együtt vagyunk akkor egyébként minden teljesen jó.
2016. jan. 26. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

talán mert a barátaival is szeretne találkozni?

ne csöngj ennyire rajta!

2016. jan. 26. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
csüngj
2016. jan. 26. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:

A férfiaknak általában sokkal több önállóság, egyedüllét kell egy kapcsolaton belül, mint a nőknek.

Én életem legnagyobb szerelmével is, még ha egész héten ráértem, akkor is csak 3-4 napon találkoztam és mindig volt 1-2 nap amikor egyáltalán semmilyen formában sem beszéltünk.

22/F

2016. jan. 26. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Több minden nem világos számomra, illetve nem tértél ki rá. Írtad, hogy távkapcsolatban vagytok, ez mit takar, ha nem otthon vagytok, milyen sűrűn tudtok találkozni? Milyen gyakran tudtok hazajárni? Ha ritkán van/vagytok otthon, akkor megértem, ha az amúgy hébe-hóba látott volt évfolyamtársaival is akar találkozni. Viszont ilyen esetben téged is megértelek, mert ha csak ilyenkor tudnátok huzamosabb ideig együtt lenni, akkor logikus, hogy végig vele lennél inkább.

Szerintem nem kell aggódnod, ez afféle baráti, lazulós este lesz, én is néha vágytam ilyenre, mikor volt barátnőm, és soha eszembe se jutott megcsalni.

2016. jan. 26. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Nyilván menekül az ürge, ha egyszer egy ilyen pióca barátnővel áldotta meg a sors..

Ha nem akarod tönkretenni ezt a kapcsolatot, akkor nőj fel és ne csüngj ennyit rajta, ne kombinálj hülyeségeket ok nélkül és fogd fel, hogy tök normális dolog, ha vannak egy kapcsolatban külön programok.

2016. jan. 26. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a férfi igazán szeret akkor nem rázza le a párját.
2016. jan. 26. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:

6:

Ha a nő igazán szeret, akkor megérti hogy a párjának több egyedüllétre és szabadságra, önállóságra van szüksége mint neki.

2016. jan. 26. 16:43
 8/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok azért annyira pióca típus,ráadásul amikor én mentem el huzamosabb időre dolgozni,akkor ő teljesen ki volt akadva...minden hétvégén találkozunk péntek és szombat estefelé,másnap reggelig vagyunk együtt...hét közben őt nagyon lefoglalja az iskola,de beszélünk skypeon minden nap..az a baj,hogy ő a suli miatt is feszült és ideges folyton,most ebben az egy hétbn egyáltalán nincs min paráznia,tehát most olyan felszabadult csak,hogy tényleg száz százalékban jól érezném magam vele..erre nem akar magával vinni,pedig ők az én társaságom is voltak régebben...az előző kapcsolataimban abszolút nem tapasztaltam ilyet és korábban ő is veszekedett vlem,ha nem akartam vele menni valahova,ezért nem értem..
2016. jan. 26. 16:48
 9/11 anonim ***** válasza:

"volt évfolyamtársak hívták ilyen összeülős beszélgetésre"

azért nem akar vinni mert a volt évfolyamtársai nem a te évfolyamtársaid... ez olyan mintha elmennél egy vadidegen temetésre és ott senkit se ismersz

2016. jan. 28. 10:01
 10/11 A kérdező kommentje:
egy évfolyamra jártunk,neki az osztály,nekem az évfolyamtársaim voltak
2016. jan. 28. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!