Tesco fizetetlen áru?
Kislanyommal (4 éves) voltunk vásárolni a tescoban és egy gyerekékszert (kis karkötő) szakított le a kis tartójáról ,vagy mi az , és belerakta a szebébe. Én ezt nem vettem észre ,csak a kocsiban,mive nem csipogott be. Nem mentem vissza..
Ebből lehet valami baj, észrevehetik valami felvételen? Szörnyen rosszul érzem magam miatt, persze azóta el lett magyarázva hkgy ilyet nem csinálunk...
Így utólag már nagy baj nem lehet belőle, mivel ki sem derült. Nem fognak rájönni 2 hét múlva leltárkor hogy baszki hiányzik egy karkötő. Tudod te mennyit lopnak ezekből a nagy áruházakból?
Anyukám vevőszolgálatos egy hasonló multinál és nekik kell ilyen csapdakocsit csinálni, amivel ellenőrzik a pénztárosok éberségét és a biztonsági rendszerek hatékonyságát. Egyedül a kamerákat figyelő őrök vannak beavatva és minél többmindent "el kell lopni". Talán nem árulok el nagy titkot, hogy kamerák, biztonsági kapuk, biztonsági őrök, speciális blokkot kérő kiléptetők és még a fene tudja mi ellenére simán ki tudsz tolni százezreket úgy, hogy a kutya sem veszi észre. Szóval egy karkötő miatt nem kell aggódni, ha ott nem tűnt fel, utólag senki nem keresi.
2ezer forintos karkötő. A kamerafelvételektől félek,hogy utólag derülne ki..Bár úgy tudom egyébként,hogy 3 napig tartják a fevételelet az üzletekben,utána törlik.
Rosszul érzem magam,mert nem ilyen ember vagyok ,egyáltalán soha nem tettem ilyet és mélyen elítélem...
A kislányom nagyon fáradt volt,nyűgös,ovi után voltunk+már melegítettem be a kocsit,indultunk,akkor húzta elő a zsebéből...
Akkor csináld azt, amit az első hozzászóló írt, hogy menjetek be az ügyfélszolgálatra, vidd a karkötőt is, és vagy elég, hogy visszaadod, meg elmondod azokat, amiket itt most leírtál, vagy max. kifizettetik veled.
Nem is gondoltam arra ismeretlenül, hogy ilyen ember lennél, csak ha valami miatt rossz érzés marad bennem, akkor azt igyekszem mihamarabb lerendezni.
De persze továbbra is azt mondom, hogy nem lesz ebből semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!