Mennyi idő a leszámolás egy gyárba ? Mennyi idejük van ilyen esetbe értesíteni ?
Miért ne tudnál másik munkát intézni?
De azonnalival nem küldhetnek el visszamenőlegesen
Kaptál felmondást? Valamiféle papírt kell hogy adjanak neked arról hogy felmondtak neked és milyen határidővel - vagyis melyik naptól.
Ha meg van a felmondásod, onnantól akár egy nap alatt is leszámolhatsz. Gondolom nincs olyan hosszú munkaviszonyod még hogy legyen felmondási időd a gyárban.
Amúgy nem, nem tehetik meg, amíg neked nem adtak írásos felmondást addig te munkavállalónak számítasz. Szóbeli felmondás is létezik, de ehhez is kell szinte azonnal papírt adniuk utána. Vagyis ha csinálsz egy nagy ostobaságot, pl. lepofozod a főnöködet aki erre kirúg, akkor is utána másnap a kezedbe kell adják a papírt, hogy azonnali hatállyal, az előző naptól ki vagy rúgva.
Ezen a linken keresd meg azt ami neked a legjobb és kérj segítséget! A jobb oldalon van telefonos vagy elektronikus leveles elérhetőség is. Szerintem holnap próbálkozz meg a telefonossal, ha az nem megy akkor a személyes ügyfélfogadásra rákattintva a felső sorban lesznek a régiók, válaszd ki a tiédet pl. Dél-Dunántúli és azon az oldalon azt a város ami hozzád legközelebb van! Akkor mutatja a címet ahol a héten személyesen is kérhetsz segítséget.
Köszönöm a válaszokat.
Mikor ez az eset történt egy jegyzőkönyvet vettek fel utána kivezettek elvették a belépőkartyam és azt mondták várjam a hívásuk..azóta se hívtak semmilyen papírt nem kaptam csak a jegyző könyvem másolatát. Nem tudok munkát intézni mert már 3 éve ott dolgozok és szeretnék elmenni allaskeresoire és utána másik munkát intézni de a munkanélkülibe szerződés nélkül nem mehetek..hiába kérdezem őket voltam a személyugyon muszakvezetonel és mindenki másnál...senki nem adott pontos infót hogy mikortol leszek elküldve..már csak azért is jó lenne tudni mert én 14. Ével elmentem tappenzre és nem tudom mikortól zarasam le a papírt..a másik hogy ezekre a muszakokra nekem igazolt nem fizetettet írtak...szóval a megélhetésemel játszanak mert a hónapba nem voltam dolgozni így fizetést se fogok kapni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!