Ha a szomszédomat lecigányoztam és lekurváztam úgy, hogy átkiabáltam neki, azért megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 19:10
31/44 anonim 

válasza:

A cigányozás miatt nem, de a kurvázás miatt kaphatsz némi fejmosást.
32/44 anonim 

válasza:

ez a kérdés hogy marad fenn ilyen sokáig mikor trágár..
33/44 A kérdező kommentje:
15 év után mindenki trágár lenne !
2021. okt. 27. 17:49
34/44 anonim 

válasza:

A természet rendje azzal büntet, hogy cigánnyá reinkarnálodsz, és másoktól is megkapod ugyanezt.
35/44 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami igazság, hogy én is olyanná válok ezek a negatív beszólások miatt. Csak azt nem értem, hogy a többi hozzászóló azt javasolja, hogy költözzek el, persze ez lesz, de én be tudtam illeszkedni a lakóközösségbe, de ők nem tudnak. A többi lakó csak tűr, mert ők nem mernek beszólni ezeknek, mert tudják, hogy felesleges.
2021. okt. 28. 11:31
36/44 anonim 

válasza:

És attól, hogy beszóltál, beilleszkedtek?!
Miért nem értesíted a birtokvédelmi osztályt, a jegyzőt, a rendőrt, stb.
37/44 A kérdező kommentje:
Már megtörtént ! Semmit nem tettek, kijöttek, figyelmeztették őket, már többször de ezen túl semmit nem csinálnak ! A kerületi jegyző elküldött a francba a közös képviselővel egyetemben ! Tehát marad a költözés ! Mivel senki nem akar tanúskodni ellenük, ezért maradt minden a régi !
2021. okt. 28. 12:50
38/44 anonim 

válasza:

Sokszor kell csinálni.
A tanúskodás nem akarat kérdése, hanem kötelesség. Megadjátok a tanúk nevét, és beidézik őket, és akkor mondaniuk kell valamit, ha akarnak, ha nem.
39/44 A kérdező kommentje:
Most már marad a költözés, mert ennek nem lesz vége ! Már volt olyan lakó aki indított birtokvédelmet akkor figyelmeztették ezeket de azóta az a néni meghalt és kezdődött újra minden ! De azért köszönöm !
2021. okt. 28. 14:27
40/44 anonim 

válasza:

Nem előről kezdődött. Akkor egyszer figyelmeztették. Szuper. Akkor megint kell, és jéééé, már figyelmeztették őket, akkor most súlyosabb lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!