Ha a szomszédomat lecigányoztam és lekurváztam úgy, hogy átkiabáltam neki, azért megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 19:10
11/44 A kérdező kommentje:
Mi a lényeg? Megbüntethetnek vagy sem?
2021. okt. 26. 19:35
12/44 anonim 

válasza:

nem tudsz értelmezni vagy olvasni?
írtuk hogy igen, megbüntethetnek...
13/44 anonim 

válasza:

Az lenne a legkevesebb. Inkabb vagy agyonveres, minumum ajto ele hugyozas, ilyesmik.
Remeljuk, troll.
14/44 anonim 

válasza:

13.hogyne az..vagy 3x kérdezi hogy megbüntethetik de mikor többen írtuk igen, mintha direkt szivatna...:D
15/44 anonim 

válasza:

Nagyon hülye vagy, hogy ezt tetted, de azért is, hogy ha leírják többször is, hogy igen, te akkor se fogod fel.
Ez a szánalmas kategória.
16/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat !
2021. okt. 26. 19:43
18/44 anonim 

válasza:

dzsamburit de még mindig nem derült ki mi az :D...
19/44 A kérdező kommentje:
Igen cigány vagyok és krva is !
2021. okt. 26. 19:52
20/44 anonim 

válasza:

Jamboree-dzsembori szerintem.
Valóban nem jó megoldást választott a kérdező, de értem azt az idegállapotot, amiben már így viselkedik az ember. Voltak nekem is ilyen szomszédok...
Kérdező, mi alapján büntetnének meg? Úgysem fog feljelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!