Ha a szomszédomat lecigányoztam és lekurváztam úgy, hogy átkiabáltam neki, azért megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 19:10
22/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Te legalább értesz engem ! Hétvégén egész végig fúrt , kalapált, és ez fűszerezve van ajtócsapkodással, de úgy, hogy beleremeg a fal és pont azon fut a gázvezeték ! És ez mindennapos még éjjel kettőkor is kalapál valamit ! Hogy mikor alszik azt nem tudom !
2021. okt. 26. 19:56
23/44 anonim 

válasza:

Jajj, csak ennyi? Nálunk állandóan bömbölt a zene, ötvenen voltak a panel lakásban, füvet termesztettek, drogot árultak, betépve ordítoztak, mikor kijött a rendőrség, rendszeresen egy hadseregnyi embert zavartak el tőlük. Nekem a fúrás kalapálás meg se kottyan.
24/44 A kérdező kommentje:
Jó rendben, többet nem kiabálom át, hogy cigány és hogy k.rva de az belefér amikor azt kiabálom át verd a f.szod Józsi ! Vagy olyan hangot hallatok mintha elélveznék ? Ez nem hitelrontás? Vagy ezért már 5-10 év ?
2021. okt. 26. 20:14
25/44 A kérdező kommentje:
Elnézést, csak azért kérdeztem, mert többször hívtam a rendőröket, hogy jöjjenek ki, de nem történt semmi !
2021. okt. 26. 20:15
26/44 anonim 

válasza:

Jézusom :D :D :D Ha ezért megbüntetnének, már az egész ország börtönben ülne. Viszont egy cigó már azért is elvágja a torkod, mert nem jobbra néztél, hanem balra. Próbálj elköltözni.
27/44 anonim 

válasza:

A többi szomszédot nem zavarják? Tegyetek panaszt a közös képviselőnél.
28/44 anonim 

válasza:

Rosszul csinálod! A rendőröket nem így kell kihívni! Sikoltozz, sírj a telefonba, mondd azt, hogy verekedés van és szerinted valaki meghalt. Ott lesznek 5 percen belül! Tapasztalat! :)
29/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak akik megértenek és segíteni próbáltak !
2021. okt. 26. 20:34
30/44 anonim 

válasza:

Akik azt írják, hogy megbüntethetik, mi alapján? Ha bűncselekmény lenne inzultálni valakit, már milliók ülnének börtönben. Egyáltalán hogy bizonyítanák be, hogy tényleg ezt mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!