Tesztelés közben tönkretette a kártyámat, nem hajlandó fizetni. Vihetem a dolgot jogi útra?
Adott egy évekig kifogástalanul működő rx 480 8 fb kártya, frissen pasztàzva, takarítva. Személyes tala volt, lefutott a cinebench de a gyökér ragaszkodott valami másikhoz, talán a furmark volt de nem tudom..
Egyszercsak leállt minden, utána képet sem adott a kártya, a büdös gyökér meg fizetés nelkül távozott miután fenyegetni kezdett.. mivel nekem alap vásárlásnál a személyi és a telószám , így megvannak az adatai, az oldalról törölte magát.
Ezért fel lehet jelenteni vagy tehetek valamit? Alapból 130 ezer forintban egyeztünk meg révén nem mai kártya

Nem.
A portéka próba során hibásnak bizonyult. Ezen az nem változtat hogy erről a hibájáról te nem tudtál.
te gepedben halt meg?
nem is volt kiveve?
mert ha most szerelgetted, tisztitas, paszta, profikent is konyen tortenhetett valami, vigyazva akaratlanul
meg mellesleg gepedben is
ha o gepeben halt meg vagyis nala akkor reszben felelos o is hiszen gepe is tehetett rola
tudsz mar valamit? Meghalt kari biztosan? Nem csak geped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!