SOS! Mit tegyek? Tönkretették a pendrivemat egy fénymásolóban!
Figyelt kérdés
Nyomtattatni szerettem volna, a dokumentumot meg is nyitották, de nem volt jó a nyomtatójuk. Amikor mentem el onnan a pendrivemat csak úgy simán kihúzták lecsatlakoztatás nélkül, és itthon vettem észre, hogy üres a pendrivem, két számítógép szerint is. Mit tegyek? Vissza lehet még valahogy állítani az elveszett adataokat? :( Nagyon fontos adatok voltak rajta. :(2015. jan. 9. 15:52
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg a Recuva nevű programal.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jan. 9. 16:00
3/4 anonim válasza:
ha nem fektették ki a pendrájvod, akkor a gép lementette, azért nincs rajta adat. megvan az ott, csak a nyomtató szerelőjével kellene beszélni.
4/4 anonim válasza:
Ez egy jó lecke arra nézvést, hogy semmilyen hordozható adathordozón nem tartunk olyan cuccot, ami nincs meg biztonságos helyen. Még hordozható 1 terás vincsin sem. Amúgy meg tényleg recuva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!