SOS! Lehet hogy tönkretettem a mosógépet!?
Sziasztok!
nem vagyok benne biztos, hogy a jó kategória..
Szóval mostam két takarót, felültöltős mosógép, fogalmam sincs mi a márka, le van kopva, kicsit régi. szóval a mosás megvolt, meg a centrifuga is nagyjából de a végén volt benne kicsi víz az alján.
kivettem a ruhát, a víz elment. nem volt víz a padlón, nem folyt a mosógép, azt sem hallottam, hogy kopogott volna. Viszont! ez amúgy lehet tök normális, de a mosógép dobját tudom dönteni előre hátra. nem mondanám, hogy lötyög mert azért kell egy kis erő, hogy megmozdítsam.
normális ez egy felültöltősnél? ha nem, akkor meg tudom én magam egyszerűen javítani ?
előre is köszönök minden választ!
Valószínűleg túl sok volt a két takaró, nem tudta rendesen centrifugázni a gép.
Szeritme nincs semmi baja. Próbálj ki egy rövid programot.
Egyszer volt nálunk, hogy a húgom úgy megpakolta a gépet, hogy konkrétan leszakadt a dob.
meg a dob nincs "lentebb" vagy ilyesmi. szóval szerintetek tuti jó ?
teljesen kétségbe vagyok esve, hogy elrontottam, nem is a sajátom!
valószínűleg régebbi gép egyébként, nincsen rajta semmi kijelző és a gombok csvarosak. szóval az normális, ha nem lazán lehet mozdítani a dobot?
segítene egy kép, hogy mennyire tudom mozdítani?
oké, akkor megpróbálok mosni 1 takarót, nincs is több xd
ha bármi baj van. hát akkor már nem tudok jobban pánikolni..
előre is sajnálom, ha valakit idegesítek a pánikommal, de az normális, hogy amikor így megbillentem a dobot, akkor nem áll vissza magától?
mármint ugy meg tuom billenteni valamelyik irányba aztán hát majdnem kb úgy marad, ez oké ?
jó a kategória! jár a csoki!
Egy takarót moss vele legközelebb! az enyém is annyit bír kb. többet nem - vagyis nehezen.
A dob mozgatható, ez a lényege! nyugodjál meg, attól megnyugszol! Nincs semmi baja a gépnek!
A víz meg egy ilyen fura szerzet... fogja magát és elfolyik.... a BTK-n nem tanítják mi? :D
oké, állapotfrissítés!
elindítottam a mosást, kicsit kopog, lehet, hogy normális ez a hangerősség és fajta, nem tudom 😢😥😣😫
ne sírgyá! :)
normális a dob mozgása! ugyanúgy mozog mint az elöltöltősnél, csak ezt felülről látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!