Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » SOS! Lehet hogy tönkretettem...

SOS! Lehet hogy tönkretettem a mosógépet!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

nem vagyok benne biztos, hogy a jó kategória..

Szóval mostam két takarót, felültöltős mosógép, fogalmam sincs mi a márka, le van kopva, kicsit régi. szóval a mosás megvolt, meg a centrifuga is nagyjából de a végén volt benne kicsi víz az alján.

kivettem a ruhát, a víz elment. nem volt víz a padlón, nem folyt a mosógép, azt sem hallottam, hogy kopogott volna. Viszont! ez amúgy lehet tök normális, de a mosógép dobját tudom dönteni előre hátra. nem mondanám, hogy lötyög mert azért kell egy kis erő, hogy megmozdítsam.

normális ez egy felültöltősnél? ha nem, akkor meg tudom én magam egyszerűen javítani ?

előre is köszönök minden választ!

2021. jan. 30. 21:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ha a kopogó hang erősődik vagy gyorsul, vagy nm tudom, akkor inkább meg kell állítanom a gépet, mint hagyni menni tovább, igaz ?
2021. jan. 30. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:

engedd tovább

a kopogá azért van, mert mozog a dob amiben a ruha van

2021. jan. 30. 22:21
 13/17 A kérdező kommentje:

működött!!

nem lett semmi baja, a másik 1 db takarót tökéletesen kimosta!

huh most már megnyugodtam.

köszönöm mindenkinek a válaszokat, ment a pipa!

2021. jan. 30. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Szomszédok biztos örültek, hogy éjjel 10 kor mostál 😂
2021. jan. 31. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:

az én felső szomszédom zombi volt... éjfél után kezdett el élni, porszívózás, mosás, stb. Úgy verte a mosógép a tam-tamot, hogy csörömpöltek a tányérok a szekrényben.

0:40-ko ébredtem a porszívó üvöltésére.

reggel 5-kor indultam amunkába.... tök jó volt :D

2021. jan. 31. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
15, és 8 napon belül vagy túl gyógyulóan magyaráztad el neki, hogy mettől meddig kehet zajongani?
2021. jan. 31. 09:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Egyrészt külföldön élek, más időzónában. Teljesen más az idő, mint magyarországon. Másrészt egy különálló házban élek a legközelebbi szomszéd vagy 30 méter minimum.

Egyébként köszönöm a kedves és segítő kommentedet.... :)

2021. márc. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!