Igazságos lenne egy ilyen törvény?
Régóta gondolkozom azon hogyha egy nőt egy férfi teherbe ejt, de a nő nem akarja a gyereket, aztán a férfi eltűnik és nem fizet se abortuszra se gyerektartásra akkor perelhető legyen. Tök mindegy hogy védekeztek e vagy sem. Eleve nagyon sok férfi lázadozik a gumi ellen hát akkor itt van.
Eleve a férfiaknak olyan fontos a szex, a nőknek ez csak arra jó hogy felkeltsék a férfi figyelmét vagy megtartsák a férfit. akkor meg vállalják minden kockázatát, ne csak a kellemes oldalát. :)
Én azt bűncselekménynek tartom ha a nő tényleg nem akarja a gyereket és a férfi még annyira se méltatja hogy az abortuszt kifizesse. Velem nem történt még ilyen mert nagyon okosan állok hozzá a témához de sok nővel igen.
Ilyen esetben a férfi megkeresné és beazonosítaná a hatóság, levonná tőle az abortuszhoz szükséges pénzt, majd esetlegesen ha igény van rá akkor pszichológusra szükséges pénzt is. (Mert egy ilyen roppant megterhelő.)
Ha meg a nő megtartja a gyereket akkor gyerektartást minden hónapban:) de hát ez szerencsére eleve így van.
Plusz az is lehet hogy én ingyenessé tenném minden esetben az abortuszt.
25/n
“ Akkor is csak a pasi kedve miatt csinaltam. Nekem semmi oromom nem volt benne”
Talán normális pasival kéne kezdwni vagy nővel, ha pasival nem élvezed
"Nőként válaszolok. Igen, mi nők kevésbé akarjuk a szexet, ezt minden férfi is tudja. A férfiak kedvéért van többségében szex,"
Én is nőként válaszolok. És ebből egy szó sem igaz. Én spec nemcsak asszisztálok a férfi kedvéhez.
Ha közben leveszi az úgy tudom bűncselekmény. Mondjuk Mária országában lehet nem..
Egyébként szeritem ezt a problémát nem férfira és nőre kéne vetíteni. Inkább az a lényeg hogy ennek ingyenesnek kéne lennie. Mert egy nemkivant gyerek rohadt nagy költség mind egészségügyileg mind később az államnak. És nem, nem lenne sokkal több abortusz hiszen attól még hogy ingyenes senki swm vágyik rá hogy műtsék és alázzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!