Igazságos lenne egy ilyen törvény?
Régóta gondolkozom azon hogyha egy nőt egy férfi teherbe ejt, de a nő nem akarja a gyereket, aztán a férfi eltűnik és nem fizet se abortuszra se gyerektartásra akkor perelhető legyen. Tök mindegy hogy védekeztek e vagy sem. Eleve nagyon sok férfi lázadozik a gumi ellen hát akkor itt van.
Eleve a férfiaknak olyan fontos a szex, a nőknek ez csak arra jó hogy felkeltsék a férfi figyelmét vagy megtartsák a férfit. akkor meg vállalják minden kockázatát, ne csak a kellemes oldalát. :)
Én azt bűncselekménynek tartom ha a nő tényleg nem akarja a gyereket és a férfi még annyira se méltatja hogy az abortuszt kifizesse. Velem nem történt még ilyen mert nagyon okosan állok hozzá a témához de sok nővel igen.
Ilyen esetben a férfi megkeresné és beazonosítaná a hatóság, levonná tőle az abortuszhoz szükséges pénzt, majd esetlegesen ha igény van rá akkor pszichológusra szükséges pénzt is. (Mert egy ilyen roppant megterhelő.)
Ha meg a nő megtartja a gyereket akkor gyerektartást minden hónapban:) de hát ez szerencsére eleve így van.
Plusz az is lehet hogy én ingyenessé tenném minden esetben az abortuszt.
25/n
"Ilyen esetben a férfi megkeresné és beazonosítaná a hatóság, levonná tőle az abortuszhoz szükséges pénzt, majd esetlegesen ha igény van rá akkor pszichológusra szükséges pénzt is."
Ugye a költségek felére gondolsz? Elvégre "igazságos törvényt" szeretnél, gyerekhez meg két személy kell.
Bár csak mondom, most is bárkit, bármiért lehet perelni. Majd a bíróság eldönti, hogy a keresetet helyben hagyja-e.
Mellesleg tucatnyi fogamzásgátló módszer létezik az óvszeren kívül is.
“ Az a nő, aki tudja élvezni a jó szexet, jobban és többször igényli, mint a férfi.”
11-es, te nem tudom milyen álomvilágban élsz, de irigyellek. Nagyon naiv vagy. Most téged vagy nagyon hihetően átvertek és valóban sok “tapasztalattal” rendelkező férfi vagy, vagy kifogtad azt az 1% ot aki nimfó , vagy pedig egy kamus szűz kisfiúcska vagy akinek fogalma sincs az egész dolog működéséről és csak mondott valami okosat a többi férfi védelmében.
Egyébként meg ha ez így lenne ahogy mondod akkor nem lenne szükségük a férfiaknak megcsalásra vagy prostikra. De mint tudjuk, van.
" de amúgy nem szexelek még a saját kapcsolatomban sem." A kérdésedet olvasva is ezt gondoltam.
" Azelőtt sokáig szexeltem." De akkor nem is irtál ilyen kérdéseket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!