Felsőzsolcai LIDL elárasztás ügyével mi lett?
Még asszem 2010-ben Felsőzsolcán és környékén elég nagy árvíz pusztított. Viszont volt egy ember, aki ismerte a környéket és el tudta vinni a vizet, fel tudta szabadítani a víz alól az egész falut. Ez azzal járt, hogy elöntött egy pár kilométerrel odébb levő LIDL raktárat a víz. Ezután ezt a férfit letartóztatták, bilincsben vitték el a környékről. Ennyit tudok róla, neten sem találtam többet.
Mi lett a férfival?
Az nem a miskolci Auchan áruház volt amit elöntött a víz?
LIDL raktár az nem ott van
Ezt sose tudtam, hogy van arra Lidl raktár (pedig járatos vagyok valamennyire ezekben, tanulmányaim okán). Hejőkürtön van a Lidl-nek logisztikai központja, de az már messze egy másik része Borsod megyének.
Olyanra emlékszem csak, hogy valaki Miskolc-Diósgyőrben a kisvasút töltését átvágta valami kerttulajdonos mivel a Szinva patak is kiöntött és hogy ne az ő kertjében álljon a víz, és abból volt valami cirkusz de többre nem.
De a kérdést megválaszolva: 11 év eltelt azóta, ha le is sittelték néhány évre, ennyi idő után már biztos szabadult. Ezért nem adnak életfogytiglant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!