Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Felsőzsolc...

Mi a véleményetek a Felsőzsolcán történtekről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hány embert háborít fel rajtam kívül, ami azon a településen folyik? Az is írhat, akit ez hidegen hagy, de indokolja meg, miért?
2010. júl. 13. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Én már unom Felsőzsolcát.
2010. júl. 13. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Most mi történt? Linket kérek!
2010. júl. 13. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát, lehet, hogy feláhborít, ami ott folyik, de ez a folyót hidegen hagyja...
2010. júl. 13. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

mamámék ott laknak!

lopják az adományt és nem adnak annak akinek kell!

undorító!

2010. júl. 13. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ki lopja és honnan az adományt? Valami konkrétat légyszi.
2010. júl. 13. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Szinte megéreztem előre, hogy ha levonul az ár, azok a szerencsétlen emberek ott maradnak segítség nélkül. Jól átverik őket, mert ugye minden csoda 3 napig tart, szokták mondani. De ez sajnos nem csoda volt, hanem katasztrófa. Aki pedig átveri őket, az kapja majd meg a méltó jutalmát. Mert a baj egyből jön, és utána azt szokták mondani meghalt a gyerek oda a komaság. Nagyon sajnálom azokat az embereket, de sajnos én nagyon kicsi vagyok ahhoz, hogy megvédjem őket.
2010. júl. 13. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:

"Én már unom Felsőzsolcát."

Költözz Öcsödre.

2010. júl. 13. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Majd a Jobbik ezt is megoldja:

[link]

2010. júl. 14. 07:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Felháborító!!! Amit azokkal a szegény emberekkel művelnek.Hát igen a Rózsadombon nagy a biztonság.Mit érdekli őket egy Borsodi Magyar élete:(((((((((((((((((
2010. júl. 14. 08:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Linket nem tudok felrakni, csak a híradókban látom, mi folyik ott.

1. a nagy áradáskor felszívódik a polgármester

2. kivolulnak a híradósok, és a polgármester oda megy velük, ahol tud az autójával közlekedni, ott sürgős szerinte a segítség, nem ott, ahol fenékig ér a víz az udvaron, utcán

3. érkeznek a segélyek mindenhonnan, amit egy idő után nem osztanak, még ivóvizet sem, mert bizottságot kell alakítani.

4. bizottság ide vagy oda, nem osztanak semmit az embereknek, pedig már minden hely tele van, ahol tárolni lehet.

Szóval: hiába állnak hegyekben a tartós élelmiszerek, ásványvizek, ruhaneműk, használati tárgyak, bútortól a hűtőig, senki semmit nem kap. A károsultaknak ígérgetik, hogy kimennek megnézni a kár mértékét, senkihez senki nem megy. Pedig a kapott pénzt is az alapján kellene elosztani. Közben meg szépen csappan az adomány mennyisége. Csak a rászorultak nem látnak belőle semmit.

A Jobbikos link meg felháborít!!! Az megint a ló másik oldala. Gusztustalan.

2010. júl. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!