Akik idéztek már szellemet, az tudna mesélni a történtekröl? .
Miért mondja mindenki h veszélyes és hozzá értő emberrel nélkül nem érdemes belevágni mert nagy bajok lehetnek belőle? Mik történhetnek? (nekem eszembe se jutna megidézni csak érdekelnek a részletek) :)
Hülye válaszok kíméljenek!

A "hülye válaszolók" minden kérdésnél megjelennek, fölösleges határozottan utóírni hogy tartózkodjanak, mivel csak provokálni fogja őket.
Igen. Veszélyes dolog szellemekkel játszadozni. Ha nem akarsz idézni viszont, akkor fölösleges ilyesfajta tudáshoz jutnod.

Nekem kétszer is volt olyan szellemidézéses élményem,aminek "következménye" is volt. Az egyiknél a kulcsra zárt ajtó kinyílt (én magam zártam be és nem nyithatta ki senki) és egy váza eltört (nem volt huzat,földrengés vagy ilyesmi).Persze nem /csak/ ezek miatt nem tanácsolják,hogy idézz szellemet, ezt csak azért írom,mert kérted:).
A másik esetben pedig az ablakon "kopogtak". A szobában csak hárman voltunk és más nem volt a házban, az ablak meg nem utcai volt, így kintről sem jöhetett.
Ez még általános iskolás koromban volt, most 21 vok. Most már nem idéznék többet és másnak sem javaslom...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!