Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akik idéztek már szellemet,...

Akik idéztek már szellemet, az tudna mesélni a történtekröl? .

Figyelt kérdés

Miért mondja mindenki h veszélyes és hozzá értő emberrel nélkül nem érdemes belevágni mert nagy bajok lehetnek belőle? Mik történhetnek? (nekem eszembe se jutna megidézni csak érdekelnek a részletek) :)

Hülye válaszok kíméljenek!

2011. aug. 19. 19:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
aha értem. mindenesetre én nem fogom kipróbálni. de azért köszi a válaszokat :)
2011. aug. 19. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Basszki, ne tudd meg, én mit hallottam!

Svájci haverom pár hete megidézett valamit, én nem tudom, hogy mit, oszt látod mi lett a svájci frank árfolyamával???

2011. aug. 20. 02:57
 13/14 A kérdező kommentje:
pff X"D ez jóvolt 02:07es xddd
2011. aug. 20. 12:13
 14/14 anonim válasza:
az unokatestvérem egyszer idézett szellemet osztálykiránduláson pár lánnyal(és egy kb.5 éves kislánnyal)aznap este mindenki rosszul volt,unokatestvérem sírva hívta fel az apját ,mert annyira félt,a többi lány is félt és nem tudtak elaludni, ez kb.6 évvel ezelőtt történt mikor még negyedikes volt
2011. aug. 22. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!