Ma délután kiderült hogy elkaptam a korona vírust. Hogyan fogok kapni határozatot a karanténról, illetve piros kiragasztható papírt?
Nem fogsz kapni, vagy legalábbis kicsi az esélye.
Már mindenki tudja mit kell tenni, nem mondják el neked külön határozatban.
A munkahelyed és az orvos felé elég megmutatnod a teszt eredményét, az alapján kiírnak táppénzre és a munkaadód is el fogja fogadni.
Tudod hogy ilyenkor mit nem szabad csinálni, mit jelent a karantén, azt tartsd be és ennyi!
#3 Kis odafigyeléssel el tudjátok kerülni, hogy más is megfertőződjön, akár lakáson belül is.
Mi úgy estünk át rajta a gyerekemmel, hogy nem tudtuk, hogy koronavírus, szimpla megfázásnak hittem a durva fajtából. Rossz volt, egy napig fel sem tudtam állni, de szerencsére ennyi. Mivel már javában volt a járvány, így vigyáztunk lakáson belül is és a mellettünk lakó idős szüleinknek sem mentünk a közelébe, mert hátha a járvány. Csak mi ketten kaptuk el, más nem lett beteg. Persze karanténban volt mindenki amíg kellett.
NEM!
Attól karantén, hogy akik együtt laknak azok nem mehetnek sehová!
1. Három oltás után hogy bírtad elkapni?
2. Miféle intézetben laksz?
Jééééé!
Te nem fogod fel a súlyát annak amiről írsz?
Tehát egy háromszorosan oltott vagy, akinek karanténban a helye mert fertőz? XD
Érdemes volt oltatni, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!