Mi történik, ha kihívom a rendőröket a veszekedő szomszédokra?
Nagyon "vérre" menően veszekednek? Zeng az egész környék?
Más szomszéd is panaszkodott a zajszintre?
Nem fog történni semmi :)
A mi szomszédunkban a férfi verte a feleségét és a fiukat is, konkrétan mindig hozzánk 'menekültek' át. Nem egyszer hívtuk ki mi (!) a rendőröket, de közölték, hogy ami nem folyik vér, addig nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, oldják meg :)
Itt nálunk az egyik szobában pont annyira lehetett érteni, mintha egy helyiségben lettünk volna, meg szerintem a férfi párszor ráütött valamire, mert nagyon buffogott valami, de szerintem a nő is kapott.
Most talán kezd csillapodni, úgy 3/4 óra tombolás után. Már épp hívtam volna a rendőröket. Mondjuk lehet, hogy ezért "felesleges" lett volna, de gyerekként, amikor szüleim hasonlóan viselkedtek, azért 'imádkoztunk', hogy jöjjön segítség, de nem jött senki...
Nem tudom, a szomszédokat mennyire zavarta. Ezek új lakók egyébként, talán 1-2 hete vannak itt albérletben.
Köszönöm a válaszokat!
Szomorú, hogy nem tehetnek semmit, amíg nem folyik vér... :-(
Bocsánat, pontosítok! Egyetlen egyszer kijöttek, közölték a férfival, hogy ejnye-bejnye, halkabban már és ennyi volt. Szerintem be se indult az autó és minden folytatódott..
Elég szomorú, mi is teljesen le voltunk döbbenve, hogy egyszerűen azon kívül, hogy beengedtük őket, nem tudtunk segíteni. Nyilván oda nem költöztethettük őket..
3 voltam.
Hát igen, a családon belül erőszak nem tud sokáig magánügy lenni. Előbb-utóbb közügy lesz belőle az éktelen hangzavar miatt.
Elhiszem, hogy a nyugalmadat felkavarja mindenféle szempontból. És tényleg nagyon rossz, hogy a rendőrség valamilyen szinten nem lép.
Ilyen esetekben TESTŐRÖKET KELLENE ALKALMAZNI az áldozat javára - és az államnak/szociális ellátórendszerek valamelyikének azt megfizetni rendesen.
Ne reménykedj, ki fog derülni, mert a nevedet mindenképpen meg fogják kérdezni - esetleg a telefontanú vonalán van névtelen bejelentési lehetőség, úgy tudom.
Keresd meg az interneten a telefonszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!