Aki nem kap covid oltást nem dolgozhat,nem látják el ha baja van,az emberek ha meg tudják kiosszák hogy ja mire föl nem oltatod be magad?ide jutott az ország?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 16:59
1/7 anonim válasza:
Figyi oszd vissza hogy mi ujsag a háza táján? Oltottként mondom én megértem ha valaki vacilál vagy nem akarja beoltatni magát. De ha nem vagy beoltva akkor is el kell látniuk. Vannak olyan munkahelyek ahol kötelező az oltás.
De ha emiatt hátrányos megkülönböztetés ért akkor beszélj egy ügyvéddel.
Vannak olyan oltottak akiktol meg félnek. Rettegnek bizonyos típusú emberek hogy elkapják az mRNS-t tőlük. Idonkent az emberek nyugosek es butasagokat talalnak ki. Az ilyen emberek koreben én sem vagyok népszerű ezek szerint de nem baj. En örömmel befogadtam az mRNS-t oltaskor.
2/7 anonim válasza:
Az, hogy nem látják el, ha baja van, netto hazugság. Elektív, nem sürgős műtéteknél pl. szükség van negatív PCR-ra, de oltás nélkül is megcsinálják :) acut esetben is megkapja az ellátást az illető, nők is szülnek oltás nélkül, szóval nem kellene butaságokkal hergelni a népet.
3/7 anonim válasza:
#1 hogy mit kap el ??? Van egykét konteórajongó ismerősöm akik folyamatosan bombáznak a hülyeségeikkel, de ez nekem is új :D
4/7 anonim válasza:
Én is kamilláztam rajta itt olvastam hogy tobb ember azert mondta le a randit vagy a rendezvenyt vagy azert huzockodik odebb mert az illetot mRNS oltassal oltottak es attol rettegnek, hogy elkapjak az mRNS-t. Gondoltam kacagva hogy legalabb lesz boven helyem mindenhol barhol is vagyok ahol ilyen rettegok vannak. Elkepzeltem hogy en mint egy kis pipi kozelitek a boltba a sorba es mindenki atiszkol a masikhoz en meg egybol a penztarnal is vagyok. Tenyleg véd ez az mRNS es idot is sporol az embernek. 🙂
5/7 anonim válasza:
Nem látják el kórházban, ha nem kap oltást? Ez undorító.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Elkapják az mRNS-t??? Ez komoly? Nahát, ez nekem is új. És mitől félnek, hogy akkor ők is védettek lesznek?
Mekkora marhák élnek e Földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!