Ha kapnál egy lehetőséget, hogy e 2 ország közül bármelyikbe költözhetnél, melyiket választanád és miért? Élnél egyáltalán a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
1) USA
2) Kanada
2021. júl. 6. 15:24
1/9 anonim válasza:
USA
Persze, azonnal mennék.
Miért? Mert csak. Ott minden jobb. Itthon meg unom.
2/9 anonim válasza:
Szia kérdező.
10 évet éltem Kanadában.Előtte USA-ban kettő évet.Nem lehet a kettő országot összehasonlítani.
Kanadába jelenleg már nehezebb legálisan bevándorolni.
Nekem van kinti feleségem, de jelenleg Magyarországon élünk.
Így minden papírom megvan hogy a két ország között tudok ingázni a családdal együtt.
3/9 anonim válasza:
Nem. Nem megyek Amerika közelébe sem. Szép hely meg minden de az a kontinens egyáltalán nem szimpatikus, soha nem akarok ott élni. Inkább akkor Európa vagy Ázsia
4/9 anonim válasza:
USA, de csak Alaszkába mennék. Teljesen eltér az USA többi részétől.
Éveket éltem Kanadában, nem rossz hely, de a kanadai munkamorál távol áll az ízlésemtől. Persze ha azt mondanák, hogy gyere, élhetsz kint anélkül, hogy annyi órát güriznél, mint az átlag és mégis jó dolgod lenne, oda is visszamennék. :)
5/9 anonim válasza:
Kanadába szívesen mennék. De USA sem rossz, északi államokba is szívesen mennék. Ajánlattól függ.
6/9 anonim válasza:
Kanada: az időjárás miatt, a vizek közelsége miatt, a természet viszontagsága miatt.
7/9 anonim válasza:
Hosszabb távra nem szeretnék elköltözni. Ha ilyen max. 3-4 hónapról beszélünk, akkor USA, ha kiválaszthatom, hogy hova megyek - New York. Mert közel van a Broadway, és ott viszonylag jó a tömegközlekedés, nem kell, autója legyen az embernek, ha el akar jutni ide-oda (nekem nincs, nem is akarok).
8/9 anonim válasza:
7-es te szerintem még soha nem jártál ott, mondjuk én sem, de több nagyvárosban. Toronto, Chicago, Philadelphia, Minneapolis jártam már és hát megmondom őszintén undorodom a nagyvárosi élettől, egy kis suburban residental környék sokkal jobb, barátságosabbak az emberek, még mindig van tömegközlekedés és nincs annyi drogos
9/9 anonim válasza:
8: nem jártam ott, valóban, de nem vonz a suburban residential környék. Én itthon is csak fővárosban tudom elképzelni az életet, mert nekem kell a pörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!