Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kapnál egy lehetőséget,...

Ha kapnál egy lehetőséget, hogy e 2 ország közül bármelyikbe költözhetnél, melyiket választanád és miért? Élnél egyáltalán a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

1) USA

2) Kanada

2021. júl. 6. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

USA

Persze, azonnal mennék.

Miért? Mert csak. Ott minden jobb. Itthon meg unom.

2021. júl. 6. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Szia kérdező.

10 évet éltem Kanadában.Előtte USA-ban kettő évet.Nem lehet a kettő országot összehasonlítani.

Kanadába jelenleg már nehezebb legálisan bevándorolni.

Nekem van kinti feleségem, de jelenleg Magyarországon élünk.

Így minden papírom megvan hogy a két ország között tudok ingázni a családdal együtt.

2021. júl. 6. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Nem megyek Amerika közelébe sem. Szép hely meg minden de az a kontinens egyáltalán nem szimpatikus, soha nem akarok ott élni. Inkább akkor Európa vagy Ázsia
2021. júl. 6. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

USA, de csak Alaszkába mennék. Teljesen eltér az USA többi részétől.

Éveket éltem Kanadában, nem rossz hely, de a kanadai munkamorál távol áll az ízlésemtől. Persze ha azt mondanák, hogy gyere, élhetsz kint anélkül, hogy annyi órát güriznél, mint az átlag és mégis jó dolgod lenne, oda is visszamennék. :)

2021. júl. 6. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kanadába szívesen mennék. De USA sem rossz, északi államokba is szívesen mennék. Ajánlattól függ.
2021. júl. 6. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Kanada: az időjárás miatt, a vizek közelsége miatt, a természet viszontagsága miatt.
2021. júl. 6. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Hosszabb távra nem szeretnék elköltözni. Ha ilyen max. 3-4 hónapról beszélünk, akkor USA, ha kiválaszthatom, hogy hova megyek - New York. Mert közel van a Broadway, és ott viszonylag jó a tömegközlekedés, nem kell, autója legyen az embernek, ha el akar jutni ide-oda (nekem nincs, nem is akarok).
2021. júl. 7. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es te szerintem még soha nem jártál ott, mondjuk én sem, de több nagyvárosban. Toronto, Chicago, Philadelphia, Minneapolis jártam már és hát megmondom őszintén undorodom a nagyvárosi élettől, egy kis suburban residental környék sokkal jobb, barátságosabbak az emberek, még mindig van tömegközlekedés és nincs annyi drogos
2021. okt. 4. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
8: nem jártam ott, valóban, de nem vonz a suburban residential környék. Én itthon is csak fővárosban tudom elképzelni az életet, mert nekem kell a pörgés.
2021. nov. 10. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!