Ki tud erről? Hogy a horgász vizeken a napijegy árát levonják, a fogott elvinni szándékozó hal árából, aki nem fogott az nap halat elbukta a napijegy árát. Állítólag a MOHOSZ új tervezetének a bevezetése 20022. évtől.
Ezt most le tudod írni érthetően is? Mit vonnak le miből?
Amúgy pont a MOHOSZ-tól nem vár senki semmi értelmeset, csodálnám, ha megreformálnák a teljesen elcseszett területi jegy rendszert...
Bocsánat kérdező, de szerintem te eddig soha nem horgásztál "maszek" tavon.
Évek óta így megy a magántulajdonban lévő horgászvizeken. Kifizeted a napi jegyet és ha kell a hal akkor azért külön fizetsz.
#6 Jól van, igazad van, bocsánat valóban én értelmeztem félre.
Egyébként ez elég ostoba szabályozás. Remélem nem lesz ilyen.
Nem írtad le érthetően, egyrészt, mert teljesen zagyvaságokat írkálsz, másrészről én konkrétan egy horgásztavat sem tudok, ahol ha fogsz halat és haza akarod vinni azt levonják a napijegy árából...
Két rendszer a teljesen bevett:
1) Napijegyet megveszed - senkit nem érdekel, hogy fogsz-e halat vagy sem. Ha fogsz és haza akarod vinni akkor azt kilóra kifizeted. A napijegy árát senki nem adja vissza akármi is van.
2) Veszel napijegyet amiben benne foglaltatik X darab vagy kg hal elvitele. Ha megfogod. Ha nem fogod meg akkor sem jár vissza semmi.
A 2)-es típusú tavakban általában jóval kevesebb a hal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!