BKK 24 órás Napi jegy típusú jeggyel (1650Ft) utazhatok a villamoson is? Elolvastam a BBK oldalát, de nekem nem mondanak semmit a számok 1-99 stb.
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 16:56
1/7 anonim válasza:
igen. Buszon,trolibuszon, villamoson, metrón, volánbuszon és vonaton Budapest határáig.
2/7 anonim válasza:
Igen. Nincsenek átfedések, azaz nincs pl. 7-es villamos, de van 7-es busz. Van 24-es villamos, de busz nincs.
Járműféleségek szerint nincsenek különféle jegyek a megadott listán belül. Villamosra, trolira, buszra, földalattira, metróra ugyanaz az jegy jó.
3/7 anonim válasza:
Le van írva, hogy minden járműre jó!
4/7 anonim válasza:
Igen. Nem lehet több azonos számú járat.
Tehát ha pl. Az 1-es az villamos, akkor nem lehet 1-es számú busz is.
1-299-ig a járatszámok lefedik az összes bkk busz-, troli- és villamosjáratot.
Ezeken kívül érvényes a metrókra (Mx), hévekre (Hx), éjszakai buszokra (900-999) és bizonyos Volán és MÁV járatokra Budapesten belül.
5/7 anonim válasza:
Mindenre jó, kivéve a 100E buszra. Persze a többire is csak Budapesten belül.
6/7 Ramiz válasza:
Igen, én is azzal szoktam, ha felmegyek Pestre.
7/7 anonim válasza:
orrvérzésig mehetsz mindennel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!