Hívogatnak politikai pártok. A minap SMS-t is kaptam az egyiktől. Nem járultam hozzá semmilyen adatkezeléshez. Mit tehetek?
Tegnap a fidesz, ma a jobbik.
Egyik számot tiltom, hívnak másikról.
A szolgáltatónál nem járultam hozzá sem marketing, sem közvélemény, se semmi ilyesmi célú megkereséshez.
Eddig nem is történt semmi.
Pár napja kezdődött, de már-már rendesen zaklatnak.
Egyiket felvettem, nyomatták a propaganda szöveget, kinyomtam, majd 10 perc múlva újra hívtak, és ugyanazt a szöveget mondta.
Utána már nem vettem fel, volt, amikor elutasítottam a hívást.
Feketelistára már a harmadik számot tettem két nap alatt és még mindig nincs vége.
Ez már zaklatás
Tegyek feljelentést? Vagy mit csináljak szerintetek?
Lesz@rnám de elég idegesítő, hogy 10 perc és egy óra közötti intervallumban folyamatosan csörög a telefon.
Megoldás a feketelista, de éppen most raktam be a negyedik számot (három már volt) ,most éppen megint a fidesz keresett (Mivel nem tudtam, kié a szám, felvettem) és Jakab Pétert szapulták.
Reggel meg pont Jakab Péter nevében kaptam SMS-t.
Ismeretlen telefonszámról érkező hivást nem fogadok.
Tudom, ezt nem mindenki teheti meg, de azt igen, hogy kinyomja a telefont, ha nem érdekli a propaganda - úgyis csak egy hangfelvételt játszanak be, "beszélgetni"nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!