Magyarországon van arra lehetőség, hogy valaki a vallására hivatkozva utasítsa el a koronavírus oltást ?
Elvileg van vallási és lelkiismereti szabadság...
Nem a gyermekkori kötelezőkről beszélek, hanem az új típusú koronavírus oltásokról.
Angol nyelven találtam ilyen formanyomtatványt, mely ez utóbbival kapcsolatos kérelem kitöltésére készült.
A kérdés az, hogy nálunk létezhet-e ilyen ?
Az én jelenlegi helyzetemben teljesen mindegy, hogy oltott vagy oltatlan vagyok. Tehát a kérdésem szempontjából semleges. Nem az a célom, hogy saját hasznomra fordítsam valaha.
Az érdekelt volna, hogy jogilag van-e lehetőség a megtagadására. Ha nincs, akkor azt kell gondoljam, hogy NINCS Magyarországon demokrácia. Hosszú évtizedek óta nincs, és kilátásban sincs hogy ez megváltozna. A TOTÁLIS KONTROL jön, egyébiránt.
De nem kötelező az oltás ergo teljesen mindegy, hogy vallási vagy egyéb okokból nem veszed fel. Senkit nem érdekel, hogy miért.
Tehát van lehetőséged megtagadni, akár vallási okból is és nem vagy köteles megmagyarázni.
Tehát teljesen hülyeség az egész kérdésed. Az egészségügyben mindig is léteztek olyan követelmények amik máshol nem, illetve bármilyen munkáltató kötheti feltételekhez, hogy alkalmazzon, de ehhez az államnak semmi köze.
Nem leszel beljebb akkor sem, ha lenne.
Amennyiben munkáltatói elvárás az oltás, és te nem akarod beoltatni magad, hiába van egyházi papírod erről, azt mondják, hogy semmi baj, tiszteletben tartva a vallásodat, de felmondanak, mert az oltás kötelező a dolgozóiknál.
Az 5G-vel sem értem mi a baj. Komolyan azt hiszitek, hogy el akarnak minket pusztítani egy egyszerű kommunikációs technológiával? Mivel gázabb az egész 5G mint a 4G vagy a 3G vagy a GSM??? A cégeknek vevők kellenek. Nem gondolod, hogy a vevők kipusztítása maguknak a cégeknek ártana?
Egyszerűen nem értem a logikát. Ha el tudod nekem magyarázni, hogy mik az összefüggések, és miért veszélyes az 5G (meg az oltás) akkor azt nagyon megköszönném, mert villamosmérnök fejemmel egyszerűen nem tudom összerakni. Komolyan érdekel, miért gondolod így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!