Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a folyamata, ha fel szeretn...

Mi a folyamata, ha fel szeretném jelenteni a "szakembert" aki a felújításunkat végezte?

Figyelt kérdés

Írtam levelet, hogy X összeget térítsen vissza, mert elfogadhatatlan a munka, amit végzett, teljesen elzárkózik, még ő gyanúsít minket, hogy direkt tettük tönkre... ha nem tudunk megegyezni, akkor tovább szeretném vinni, nem is a pénz miatt, de ki nem állhatom, ha hülyének néznek.

Szóval az a kérdésem, hogy ilyenkor mi a következő lépés? Kell szakértői vélemény? Az kitől - honnan? Keresek egy ügyvédet, az nyilvánvaló, csak nem vagyok tisztában a folyamattal.

2021. szept. 1. 21:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Első lépés a fogyasztóvédelem.
2021. szept. 1. 21:35
 2/34 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül megfingatnod a mocsadékot! Kár hogy ott van mellette még 10000 másik hasonló, aki napi szinten rabolja le horrorisztikus munkadíjakkal az átlag magyarokat és cserében hitvány munkát produkál. Szóval csak csepp a tengerben!
2021. szept. 1. 21:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezért csinálok mindent magamnak. Lehet, hogy így is szar lett, de legalább ingyen volt.
2021. szept. 1. 21:43
 4/34 anonim ***** válasza:
3, már én is, de előtte szereztem 5-6 keserű tapasztalatot (illetve volt olyan meló amit nem lehetett egyedül megcsinálni)... Remélem éhen döglenek idővel ezek a hiénák!
2021. szept. 1. 21:47
 5/34 A kérdező kommentje:
én is így voltam vele, hogy csináljuk mi, de lassabb lett volna, meg úgy voltunk vele, hogy szebb lesz, ha szakember csinálja, ráadásul nem is olcsón. Hát sajnos nem így lett :(
2021. szept. 1. 21:47
 6/34 anonim ***** válasza:
Facebook építőipari szégyenfal.
2021. szept. 1. 22:04
 7/34 anonim válasza:
0%
Nem kell még ügyvéd hanem fogyasztóvédelem és rendőrségi feljelentés.
2021. szept. 1. 22:14
 8/34 árokpart ***** válasza:
7-es. A rendőrségnek ehhez semmi köze ha egy szolgáltatást veszünk igénybe és nem vagyunk vele megélegedve. Ezek a dolgok a fogyasztóvédelemre tartoznak. Szerinted a rendőr meg tudja állapítani szakmailag, hogy jó e az a munka vagy sem?
2021. szept. 1. 22:21
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Miert fizetted ki, ha rossz munkat vegzett? Miert utolag kell harcolni vele?
2021. szept. 1. 22:24
 10/34 A kérdező kommentje:
Mert először nem látszott, hogy ennyire rossz. Foltos a fal, oké, gondoltuk még nem száraz. De 3 hete foltos. Söprűvel véletlen megütöttem a szegélylécet, ledőlt az egész. Berepedt a lábunk alatt a járólap, végigkopogtatva több helyen kong...
2021. szept. 1. 23:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!