Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Fortnite hogy 1:1-ben...

A Fortnite hogy 1:1-ben lemásolta az Among Us játékot perelhető lenne?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az Among Us nyilatkozott hogy szomorúak de nem fognak ilyet tenni, de amúgy ennek ma másolásnak mi a jogi háttere, szabad? (Akár magyar törvények alapján, tudom hogy szokás ilyen kérdésekre mondani hogy nem magyar dolgok de mi lenne ha magyar lenne..)

Nem viccelek amikor azt mondom hogy 1:1-ben lemásolta, mindkét játékkal játszok és kb csak annyi a különbség hogy az egyik 3d-s a másik 2d-s, minden játékelem ugyan az :D

2021. aug. 30. 20:38
 1/7 A kérdező kommentje:

Feltehetjük másképp is a kérdést...

Kiadnák egy játékot: Find the impostor néven amiben 1:1-ben lemásolnám az among us-t csak 3d-s lenne, perelhető lennék?

2021. aug. 30. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Inkább a PUBG-t másolta, de azt sem annyira, mert maga a játékforma, a battle royal nem áll jogi oltalom alatt.
2021. aug. 30. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 teljesen másról van szó :D

Kiadtak egy impostor nevű játékmódot ami 1:1-ben az Among Us.

Tudom hogy a pubg-t is másolták de ott nem 1:1-ben, nagy a különbség azért.

2021. aug. 30. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Azért egy játékmódot szerintem nem könnyű dolog védeni. Ennyi erővel akkor az az egész Battleroyal szcéna is körbeperelhetné egymást hogy akkor ki is találta ki a battle royal játékmódot, és így tovább.
2021. aug. 30. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor én is kiadhatnék egy Among Us 1:1 copy-t csak más névvel, semmi probléma nem lenne?
2021. aug. 30. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Engedd már el ezt az 1:1-es copyt bástya, mert nagyon be van ragadva nálad ez a szalag

[link]

[link]

Ha ezen a két képen te 1:1 ugyan ezt látod, akkor csináltass új szemüveget. Ha pedig nem, akkor nem 1:1 copy.

2021. aug. 30. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha lemásolta volna annak egyedi tartalmait, igen. De egy játékmód nem tartozik az ilyen egyedi tartalmak közé.
2021. aug. 31. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!