Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fülkarika lakat kombó?

Fülkarika lakat kombó?

Figyelt kérdés
Tudjátok vannak azok a fülbe rakható idegesítően nagy karikák. Ha én rárakok az illető fülkarikájába egy lakatot és kulcsot bedobom egy folyóba mondjuk akkor engem azért meg lehet büntetni ?

2019. febr. 27. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Gyorsan leszedi a lakatot róla kulcs nélkül is. Hiszen ezek a fülkarikák nyitottak és összekapcsolni lehet. Tehát simán leakasztja róla a lakatot, mint egy kulcsot a karikáról. ;). De szerintem jól összeverne mikor próbálkoznál felrakni.
2019. febr. 27. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem pont ugyan arra gondoltunk. Én azokra a karikákra gondoltam amelyiket bele a fülcimpába raknak bele mint ezen a képen : [link]
2019. febr. 27. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Hát akkor vághatják le a lakatot ebben az esetben. Hát jogilag bele lehet kötni. Attól függ mit fog okozni. Otthon csináltad vagy nyilvánosan mások előtt? Az sem mindegy. Okozott-e valamilyen testi sérülést, hogy a fülre nehezedett a lakat súlya vagy nem? Hiszen sokáig ott van a lakat és az húzza lefele, mire levágják onnan. Mert ha mondjuk az utcán valakire rárakod, nem biztos, hogy a zsebében lesz pl egy fűrész.

Szóval a Btk ban lehet találni olyan pontokat amivel büntethető lennél.

2019. febr. 27. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Minden esetre meg is érdelnék a lakatot, ilyenekkel torzítani saját magukat. Persze a saját döntésük, de akkor is szerintem k... gáz aki ilyet rakat be.
2019. febr. 27. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Könnyű testi sértés és garázdaság lesz a vádpont
2019. febr. 28. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, meg lehet büntetni. Miért, mit hittél? Ha ilyen baromságot csinálsz nem kapsz csak egy ejnye-bejnyét. Bírom mikor mindenki az ilyenek miatt sír, az ilyenek ellen akar kemény lenni, mikor a cigányok valakit kirabolnak vagy megerőszakolnak akkor mindenki kussba van, elfordul.

Ennyi fölösleges energiád van velük menj emberkedni kérdező.

2019. febr. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!