Szerintetek milyen lehetőségeim vannak?

Kizárt, hogy simán online lehessen a teljes hitelügyintézést végigvinni. Itt valami nagyon nem stimmel.
Én a pandémia alatt netbanki hozzáférést intéztem online, de ott is be kellett kapcsolni a webkamerát, ott is kellett a személyi, bele kellett mutatni a kamerába, és minden irányban elforgatni, hogy lássák a biztonsági elemeket.

Én is esélytelennek tartom, hogy online tudták végigvinni az egészet (hitelbírálat van online, de akkor is alá kell írni valahol, pont az ilyen esetek miatt!). Először bemennék a bankba, kikérnék minden létező iratot (másolatot) az ügyben, és azzal bemennék a rendőrségre feljelentést tenni.
Az írásszakértő meg fogja állapítani, hogy nem te írtad alá a papírokat. Anyádékat előveszik (ezért nem cukorkát szoktak osztogatni), a hitelt is nekik kell visszafizetni majd. A neved tiszta lesz.

És honnan tudták a belépési adataidat?
Rendőrségi feljelentést tegyél, de előtte a banknak jelezd a problémát, hátha adnak hasznos tanácsot.

"Rendőrségi feljelentést tegyél"
Ja. Valami ilyet: "Jaj rendorbacsi, ügyesen megadtam anyameknak az összes banki adatomat es ők hitelt vettek fel vele"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!