Van-e annak bármi jelentősége hogy én a munkáltatótól kapott írásbeli figyelmeztetést megválaszolok-e írásban, vagy válasz nélkül hagyom?
A munkáltató azt a játékot játssza, hogy mindenféle indokokkal írásbeliket ad az embereknek, és ha összegyűlik pár darab, akkor azonnalival kirúgják a sorozatban adott figyelmeztetésekre hivatkozva. A figyelmeztetések indokainak köze sincs a valósághoz.
A kérdésem az lenne: van-e egyáltalán bármi jelentősége, hogy erre a figyelmeztetésre válaszolok-e írásban vagy a világon semmi jelentősége?
Ugyanis én is megkaptam az első írásbeli figyelmeztetést, pontokba szedve miért is kapom.
Én meg vettem a fáradságot és ugyanúgy írásban postai úton, tételekbe szedve megírtam a válaszom, a pontokat egyenként cáfolva, az egyik ponthoz még dokumentumot is csatoltam (azt állították késtem, én meg kinyomtattam a belépőkártyám naplóját hogy mikor értem be)
Csak az a kérdés van-e ennek jelentősége hogy én erre válaszoltam?
Vagy semmiféle jelentősége nincs?
Nyilván záros időn belül kapok még 2-3 ilyen kamu figyelmeztetést és ha ez összejön, akkor kirúgnak az ezekre való hivatkozással.
Mit tehetek ez ellen? Ha a megválaszolásom semmit se ér-vagy ér?
Jogellenes volt az azonnali felmondás. Menj bíróságra.
Buktak már munkáltatók pereket félig képzett jogász tanácsai miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!