Hazibulin egyik vendég leönti a házigazda laptopját. Jogilag mit lehet tenni ha a vendég nem akarja kifizetni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 10:58
11/13 anonim válasza:
Tehát ezzel a feltételezéssel az egyén felelőssége megszűnik. Csakhogy már a biztonsági öv be nem kapcsolásáért sem a sofőrt veszik elő, hanem azt, aki nem kötötte be magát. Itt bukott az elmélet.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom Szepen a valaszokat, csak kivancsi voltam a lehetosegekre. Mar nem is tudom hogy merult fel bennem a kerdes de ez nem egy megtortent szituacio, legalabbis nem velem. Viszont szerintem nem egy emberrel elofordult ha nem is laptoppal, reszegen bulin sok dolgot megrongalnak.
2021. aug. 25. 11:31
13/13 anonim válasza:
"Elég durva bulizótérben nyitott laptopot hagyni. Ha le volt zárva, nincs érdemi kár, gyorsan le kell törölni. Én se fizetnék, mert te voltál gondatlan."
Ezek szerint, ha úgy hagyom ott valahol az autómat, hogy elfelejtem bezárni, akkor már el szabad lopni? Segítek: NEM! De persze egy fogyatékosnak gondolom hiba magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!