Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mennyire kínos ha szilveszt...

Az mennyire kínos ha szilveszteri házibulin a házigazda haverunk leissza magát, hány, aztán teljesen kidől és reggelig fel se ébred?

Figyelt kérdés
Nekünk vendégeknek kellett takarítani utána aztán bevinni az ágyába. Étellel is magunkat szolgáltuk ki, mert virslit főzni is képtelen volt éjfél körül már a házigazda.
2019. jan. 1. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kínos.
2019. jan. 1. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Az mennyire kínos ha spontán bulit hirdet a házigazda és a tömeg láttán rendőröket hív arra hivatkozva hogy idegenek lepték el a házat , ezt közli a járőr a tulaj meg letagadja a frankót ?
2019. jan. 1. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz. Nem a berúgás miatt, hanem mert tényleg az ő felelőssége lett volna, hogy ti jól érezzétek magatokat. Ha nem tudja magát visszafogni piálás téren, akkor ne vállalja ilyen bulik szervezését.

Amikor én vagyok házigazda egy bulin, én is mindig visszafogom magam ital terén, mert tudom, hogy ha bármi gáz történik, akkor szükség lehet rám, szóval tudatomnál kell maradnom.

2019. jan. 1. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Mióta gyereke van a feleségével és a fiával töltötte a szilvesztert, most úgy alakult hogy a felesége és a fia a rokonokhoz ment néhány napra ő pedig szervezett egy házibulit nekünk mert üres lett a ház.
2019. jan. 1. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Valakinek kínos valakinek pedig nem.
2019. jan. 1. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kínos. Gondolom nem egy csapat gyerek voltatok és nem haltatok bele, hogy magatoknak kellett megfőzni egy csomag virslit.
2019. jan. 1. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen állapotba kerülni mindig kínos, függetlenül attól, ki a házigazda. De azért nem halálos bűn.
2019. jan. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!