Orokles a gyerek ellen?
Orokoltem fel lakast Nagyapam oldalarol, a hagyateki meg nem zarult le de kozjegyzoi vegrendeletben van osszegezve.
A lakasban vagyok teljes lakhatassal bejelentve illetve a vallalkozasom szekhelye is odaszol.
A temetesi es hivatalos papirok teljes egeszeben az en nevemre szolnak, a szuleim egy fityinget nem fizettek bele semmibe sem.
Meg nem volt hagyateki es nem is lesz valoszinuleg a virus miatt csuszik, de a szuleim zaklatnak es rendorrel es birosaggal fenyegetoznek ha nem adom oda nekik a papirokat a temetesrol, es a szemelyes iratait Nagyapamnak, es nem engedem be iket a lakasba ugyanis neki nincs kulcsa sem hozza.
Ok nem tartottak a kapcsolatot egyaltalan, azert is gondolkozott ugy a Nagyapam hogy meg elteven en voltam az egyetlen elo rokona es kozeli hozzatartozoja. De mivel most mar hogy meghalt az anyagiak mar fontosak, mig a temetesnel meg azt sem kerdezte meg mennyit adjon az apja temetesebe.
Amig nincs hagyateki eljaras tehetnek barmit is?
A kozjegyzoi okirat is egyik peldanya is
Nalam van,(masik a kozjegyzonel persze) es sajnos a covid miatt huzodik a hagyateki is, de emailben irasosan szerepel az hogy felvettem a kapcsolatot mar korabban az anyakonyvvezeto holgyel.

Jolvan nevtelenul biztosan hitelesebb vagy mint egy hagyatekjogi ugyved.
Szia 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!