Egyetértetek azzal, hogy Kazahsztánban vegyileg kasztrálják a pedofilokat?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy Kazahsztánban bocsánatért esedeznek a kasztrálásra ítélt pedofilok, mielőtt vegyileg elveszik a férfiasságukat. Véleményem szerint ezt itthon is be kellene vezetni és nemcsak az új esetekre vonatkozóan, hanem visszamenőleg is (pl. Kaleta is ezt érdemelné).2021. aug. 16. 17:10
1/7 anonim válasza:
Igen, ez lenne az alap mindenhol.
4/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, sokan írták, hogy ez nagyobb büntetés a pedofiloknak, mint a halál.
2021. aug. 17. 15:08
5/7 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy a pedofiloknak melyik mit jelent.
Kasztárlás és életfogytiglan.
Valójában fel kellene mindegyiket akasztani, de sajnos
ez a büntetést már törölve.
6/7 anonim válasza:
Konzervatív vagyok, a Fideszre szavaztam, és a Fidesz tagok és szavazók is felháborodtak a Kaleta elengedésén. Azért a bírót kellene elővenni.
Gyalázat! Azért hozták az alkotmánymódosítást, és azért szigorították a gyermekvédelmi törvényt, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.
Olvastam itt ott, hogy azóta 10-15 éveket kapnak. Keveslem.
Kocsis beszélt arról, hogy még téma a kasztrálás lehetősége is.
7/7 A kérdező kommentje:
Az akasztófával az a baj, hogy a pedofil nem szenved eleget. A kasztrálás nagyobb büntetés.
2021. aug. 23. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!