Tgt kérdése:
A ti ereitekben folyik kipcsak vér?
Figyelt kérdés
Milyen érzés, hogy a ti törzsetek örökös elnöke Nurszultan Nazerbajev, a volt kazah diktátor?
https://www.youtube.com/watch?v=XLgTZpfBp0s
2019. okt. 16. 18:54
1/11 Sulek Péter válasza:
itt elgurult a gyógyszer ...
2/11 Sulek Péter válasza:
melyik országról beszél ? :D
3/11 anonim válasza:
Ő is tudta miután ezt kimondta hogy ebből már nem jön ki jól.
4/11 anonim válasza:
Mivel a magyarok az uráltól vándoroltak ide és sok néppel kapcsolatba kerültek, így valószínűleg folyik.
Úgyhogy részemről ennek a kijelentésnek több értelme van, mint a "kisgyermekeink fenekén kis piros pont van"-nak.
5/11 anonim válasza:
Régebben legalább még elolvasta a szövegeket, amit a kezébe adtak. Úgy látszik, már nem...
6/11 anonim válasza:
Enyimbe ősmagyar faji vér folyik.
7/11 anonim válasza:
Orbán nem vette be a gyógyszereit, vagy sokat vett be, azért beszél ennyi hülyeséget
8/11 anonim válasza:
7:
Valószínű nem vette be, mert nagyon nyakogatta a száját, meg igazgatta az ingnyakát. Mikor beveszi, meg se moccan.
9/11 anonim válasza:
Én egy alkesz kun vagyok!
Így első kézből igazolhatom: az én ereimben kun vér folyik, alkohollal hígítva... és mégsem beszélek annyi marhaságot mint Orbán...
10/11 anonim válasza:
A mai magyarok ereiben már mi nem folyik kéremszépen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!