Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Minek számít az a tárgy...

Minek számít az a tárgy aminek nem tudom igazolni eredetét?

Figyelt kérdés

példának: sétálok az utcán, rendőr megállít, talál nálam egy autónak az orrdíszét

akkor azt ha megkérdi honnan van és én nem tudom bebizonyítani hogy nem loptam, de ő se hogy igen akkor ilyenkor mi van?

2021. aug. 15. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A vádló dolga bizonyítani a vádat.
2021. aug. 15. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Loptad?
2021. aug. 15. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felírnak a fekete táblára és várják, történik-e bejelentés a környékről ilyesmi ellopásáról.
2021. aug. 15. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:
oké de ha történik is bejelentés a példámban az orrdísznek nincs egyedi azonosítója szóval ha meg is találja nálam akkor sem tudja bizonyítani hogy pont arról a kocsiról való
2021. aug. 15. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mért ne tudná? :)
2021. aug. 15. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Vidd vissza.
2021. aug. 15. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem tudja. Az elég hogy nálad van, ha nem tudsz az ellenkezőjére hiteles vallomást tenni már megbuktál.
2021. aug. 15. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: No ezért ez nem igaz, nálunk tényleg a vád bizonyít. Persze nyilván nem szakszerűen, nyom nélkül lett leszerelve az az orrdísz, szóval bizonyítható.
2021. aug. 15. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!