Ez most komoly, hogy fogorvoshoz is csak oltással, vagy PCR teszttel lehet menni?
Nem cgányozunk nana kisfiam azt nem szabad XD
Új magyart kell mondani vagy rómát
Még ezt sem tudtad?😂😂
Na jöttek lepontozni
Nincsen semmi humorérzék XD
Ez a baj ebben az országban hogy mindenki savanyú uborka 😄😄
Államiba igen, magánba nem kell.
Kérdés, hogy ki akar egyáltalán államiba menni..
Én ezt a tájékoztatást kaptam egy magánrendelőből:
A legfrissebb kormányrendelet értelmében rendelőnk a következő szigorításokat kénytelen bevezetni:
"A Kormány 469/2021. (VIII.6.) Kormányrendelete értelmében 2021. 08.09 napjától a tervezhető fogászati kezelésre jelentkező páciens ellátásának feltétele, hogy a személy koronavírus ellen védett legyen, vagy a beavatkozást megelőző 48 órán belül negatív eredményű PCR-teszttel és a beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja, hogy szervezetében a koronavírus nem kimutatható. Ugyanezek a feltételek vonatkoznak a pácienst bármely okból kísérő személynek az egészségügyi intézménybe való belépésével kapcsolatban. A védettség igazolására alkalmas okmányok: védettségi igazolvány , uniós digitális COVID-igazolvány, Covid-fertőzésen való átesést igazoló dokumentum. Koronavírus ellen nem védett személy esetében, amennyiben a kezelés kockázata elhanyagolható, a kezelőorvos saját döntése alapján a beavatkozás tesztek elvégzése nélkül is végrehajtható."
A konzultációk természetesen alacsony kockázatúnak számítanak, viszont a kezelések alkalmával szükséges a fenti kitételeknek eleget tennünk.
Akkor most mi az igazság?
Az a lényeg hogy az orvos dönti el kell e teszt vagy nem ha nem vagy beoltva vagy nem estél át hivatalosan a koronán tehát vagy kell teszt vagy nem.
Én legalábbis ezt hámoztam ki ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!