Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez most komoly, hogy fogorvosh...

Ez most komoly, hogy fogorvoshoz is csak oltással, vagy PCR teszttel lehet menni?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 7. 11:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
32%

Nem cgányozunk nana kisfiam azt nem szabad XD

Új magyart kell mondani vagy rómát

Még ezt sem tudtad?😂😂

2021. aug. 7. 17:34
 22/29 A kérdező kommentje:
Ez gyors volt. Már azt is megtudtam, hogy c.gány vagyok😂
 23/29 anonim ***** válasza:
5%
Konteós laposföldes. Maradj ink. csendben. Mindenkinoltassa be szépen magát és ne higyjétek el légyszi hogy a föld lapos mert nem az.
 24/29 anonim ***** válasza:
41%

Na jöttek lepontozni

Nincsen semmi humorérzék XD

Ez a baj ebben az országban hogy mindenki savanyú uborka 😄😄

2021. aug. 7. 17:35
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

Államiba igen, magánba nem kell.

Kérdés, hogy ki akar egyáltalán államiba menni..

2021. aug. 8. 15:28
 26/29 anonim válasza:
69%

Én ezt a tájékoztatást kaptam egy magánrendelőből:

A legfrissebb kormányrendelet értelmében rendelőnk a következő szigorításokat kénytelen bevezetni:

"A Kormány 469/2021. (VIII.6.) Kormányrendelete értelmében 2021. 08.09 napjától a tervezhető fogászati kezelésre jelentkező páciens ellátásának feltétele, hogy a személy koronavírus ellen védett legyen, vagy a beavatkozást megelőző 48 órán belül negatív eredményű PCR-teszttel és a beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja, hogy szervezetében a koronavírus nem kimutatható. Ugyanezek a feltételek vonatkoznak a pácienst bármely okból kísérő személynek az egészségügyi intézménybe való belépésével kapcsolatban. A védettség igazolására alkalmas okmányok: védettségi igazolvány , uniós digitális COVID-igazolvány, Covid-fertőzésen való átesést igazoló dokumentum. Koronavírus ellen nem védett személy esetében, amennyiben a kezelés kockázata elhanyagolható, a kezelőorvos saját döntése alapján a beavatkozás tesztek elvégzése nélkül is végrehajtható."

A konzultációk természetesen alacsony kockázatúnak számítanak, viszont a kezelések alkalmával szükséges a fenti kitételeknek eleget tennünk.

Akkor most mi az igazság?

2021. aug. 12. 08:25
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg hogy az orvos dönti el kell e teszt vagy nem ha nem vagy beoltva vagy nem estél át hivatalosan a koronán tehát vagy kell teszt vagy nem.

Én legalábbis ezt hámoztam ki ebből

2021. aug. 12. 08:43
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Én a szexmunkások miatt is aggódom
2021. aug. 12. 15:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted 28-as?Hogy jön ez a fogorvos témához?
2021. aug. 12. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!