Jofogason előre utaltam,nem küldték a terméket. Mennyi esély van rá,hogy a rendőrség foglalkozzon az üggyel és kinyomozza ki volt?
Figyelt kérdés
A számlaszámát tudom csak és a nevét (ami szerintem 90szazalek hogy egy kamu nevet adott meg)
25 ezer forinttal lettem lehuzva.
Emailben beszeltuk meg az adás vételt,amiutan atutaltam neki irtam neki az emailjere hogy megérkezett-e az összeg?
Semmi válasz... Hirdetést leszedte,gmailje mar nem fogad leveleket (azt is törölte).
Ez már három hete volt...
Megkerdeztem egy rendőr ismerosom(aki sajnos nem az én varosomban él) és azt mondta hogy tehetek feljelentest de a pénzemnek valószínűleg bukta,mert a rendőrség ilyen kis osszeggel(szabálysértés) nem foglalkozik, és a bank se adja ki a számlatulajdonos adatait ekkorra osszegnel, nagyon nyomós indok kell hozzá...
Hogyan kaphatom vissza a pénzem?
2021. aug. 3. 20:16
11/11 anonim válasza:
Tudom, eső után köpönyeg, de legközelebb pont az ilyenek miatt szerintem inkább vaterázz, sokkal biztonságosabb, előre látod az eladók értékelését, és kártérítési programjuk is van. Tettél végül amúgy feljelentést? Ha igen, lett valami eredménye a dolognak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!