Jofogason előre utaltam,nem küldték a terméket. Mennyi esély van rá,hogy a rendőrség foglalkozzon az üggyel és kinyomozza ki volt?
A számlaszámát tudom csak és a nevét (ami szerintem 90szazalek hogy egy kamu nevet adott meg)
25 ezer forinttal lettem lehuzva.
Emailben beszeltuk meg az adás vételt,amiutan atutaltam neki irtam neki az emailjere hogy megérkezett-e az összeg?
Semmi válasz... Hirdetést leszedte,gmailje mar nem fogad leveleket (azt is törölte).
Ez már három hete volt...
Megkerdeztem egy rendőr ismerosom(aki sajnos nem az én varosomban él) és azt mondta hogy tehetek feljelentest de a pénzemnek valószínűleg bukta,mert a rendőrség ilyen kis osszeggel(szabálysértés) nem foglalkozik, és a bank se adja ki a számlatulajdonos adatait ekkorra osszegnel, nagyon nyomós indok kell hozzá...
Hogyan kaphatom vissza a pénzem?
Sehogy. Hihetetlen, hogy 2021-ben még mindig át lehet ezzel verni embereket.
Tegyél feljelentést, meg keress még embereket, akiket átvert, hátha többen többre mentek. Ez a standard válasz. Lehet szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!