Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnak meleg párok...

Hogyan tudnak meleg párok örökbefogadni gyereket?

Figyelt kérdés
Úgy tudom nem lehet melegeknek örökbefogadni, de két melegről is tudok hogy gyerekük lett, hogyan? külföldre mennek vagy hogyan?
2021. aug. 2. 08:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tovább szigorodott az egyedülállók örökbefogadásának a szabályozása. A friss törvénymódosítások szerint a jövőben csak házaspárok fogadhatnak örökbe és szerezhetnek alkalmasságot, az egyedülállók csak ” törvényben meghatározott, különös méltánylást érdemlő esetben és kormányrendeletben meghatározott eljárás lefolytatásával” lehetnek alkalmasak, a családpolitikáért felelős miniszter döntése alapján."

[link]

2021. aug. 2. 11:10
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

10-ből kb 8-9 melegpár hálásan örökbe fogadná, amelyik gyereket akar. Nem is gondol másmilyenre, mert nincs rá esélye.

2021. aug. 2. 11:17
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

12: azért erre kíváncsi lennék, úgy IRL.....

Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy egy értelmiségi huszonharminc éves belpesti pár majd magához vesz egy alulszocializált 8-10 éves mauglit a putrinka utcából...

2021. aug. 2. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
3%

InTÉzEt44!!4

A liberálisok egyfolytában ezzel akarják a magzatgyilkosságot meg a homoszexuálisok örökbefogadását liberalizálni. Holott ezt semmi nem indokolja. Így is több házaspár vár örökbe fogadásra mint amennyi gyerek örökbe adható, ráadásul még többen várnak a kérvényük elfogadására. Toleránsék meg úgy képzelik el hogyha holnaptól lehet mindenkinek akkor kiürülnének az intézetek, holott amíg lehetett egyedülállóként akkor sem volt óriási tolongás

Szerencsére mostmár csak házasoknak lehet és ez így helyes.

2021. aug. 2. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
19%

,,Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy egy értelmiségi huszonharminc éves belpesti pár majd magához vesz egy alulszocializált 8-10 éves mauglit a putrinka utcából..."

Pontosan erről van szó. Az ilyeneket általában pont a viselkedésük meg a speciális igények miatt(magyarán 8 féle öröklött fogyatékosság miatt) nem is lehet örökbe adni. Az lmbtqsok meg arról delirálnak hogy eddig a down kórós cigánygyerekeket tömegével fogadták örökbe a homárok mert a gonosz rasszista, fehér, heteroszexuális pároknak nem kellettek. Holott ebből egy büdös szó nem igaz.

2021. aug. 2. 11:59
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
#15: igen, abszolút tipikus az lmbtq propaganda, szándékos ferdítések és hazugságok tömkelege...
2021. aug. 2. 12:01
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja és hozzátenném pont nem olyan rég néztem egy 444es riportot egy leszbi párral és érdekes módon ők is hófehér, egészséges lurkót fogadtak örökbe nem pedig egy selejtes putritölteléket. Ez ugyanaz mint amikor a BLMesek ugatnak a rohadék fehérekről, de azért a fehér puncit azt nagyon szeretik...
2021. aug. 2. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:
16%

# 17: tipikus szemforgatók..... Másokat lerasszistáznak, de ők a legnagyobb rasszisták...

NÉzd meg ezt az álságos nőszemélyt is... Kende Ágnes... Aki szakmányban rasszistázza azokat az embereket, akik kimenekítik a c-többségű iskolából a gyerekeiket... (lsd. Gyöngyöspata)

És ő mit csinál...? "Önazonosságra" hivatkozással elit suliba járatja a gyerekeit... Véletlenül sem integráló vegyes iskolába....

[link]

"Mi Budán, egy jó kerületben lakunk, hiába jártak a gyerekeim állami iskolába, teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem lesz cigány osztálytársuk. Ezt elfogadtam a valóság részeként. Önazonosnak kellett maradnom."

Tehát ha ő mentes suliba járatja a gyerekét, az önazonosság. Ha te, vagy én, akkor szegregáció és rasszizmus... PFFFFF....

2021. aug. 2. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Persze az összes ilyen agymosott liberális, képmutató gyökér. Mindig máséval szeretik verni a csalánt.
2021. aug. 2. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Ez kezd egy Fidelitas táborra hasonlítani.
2021. aug. 2. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!