Mit szólnál hozzá, ha az állam engedélyezné meleg párok számára az árva, roma gyerekek örökbefogadását?
Így az államnak kevesebb terhe lenne.
És a roma gyerekek beilleszkednének a társadalomba,jó egzisztenciájú meleg szülők által.
A gyermektelen heteró párok nagyrészt nem szeretnének roma gyereket örökbe fogadni,illetve olyanok is vannak,akik inkább választják a lombikos módszert.
Nagyon sok olyat hallottam,hogy roma gyereket nem fogadna örökbe.
A melegek viszont sokkal jobban tudnák értékelni,az ilyen megoldást is,hiszem nekik sokkal nehezebb a helyzetük az örökbefogadásnál.
Szerintem ilyet törvénybe foglalni nem lehet hogy melegek roma gyerekeket fogahatnak örökbe.
Amugy szerintem jó ötlet csak az a baj a melegek is kidobalnak a romakat:(
A homofób válaszolónak annyit mondanék,hogy ezeket a gyereket eldobták a szüleik,vagy alkalmatlanok a nevelésükre.
Az,hogy valaki a saját neméhez vonzódik nem egyenlő azzal,hogy kiegyensúlyozatlan személyiség.
Lehet te belebetegednél ebbe,de sokan feltudják dolgozni,hogy ők melegek,és nem egész életükben ezek rágódnak.
Ráadásul ez a "csak tökéletes ember fogadjon örökbe" gondolkodással sem értek egyet.
Rengetegen nevelnek gyereket,akikre egy macskát sem bíznék.
Szóval nem kellene ilyen módon kategorizálni.
"Szerintem a melegek sem roma gyereket szeretnének elsősorban."
Akinek nem lehet gyereke ilyen-olyan módon az "ne válogasson".
Hogyan várja el egy olyan meleg,hogy örökbe fogadhasson,ha ő maga is fenntartásokkal kezeli a dolgot?
Senki sem születik rossznak.Nincs kezelhetetlen gyerek,csak rossz szülő,én ezt vallom.
"Pontosan én is ezt mondtam. Melegekre még egy macskát se."
Elég sok lehet benned a feszültség,a düh az utálat.
Nem hinném,hogy egy ilyen ember,mint te alkalmasabb lenne a gyereknevelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!