Mit szólnál hozzá, ha az állam engedélyezné meleg párok számára az árva, roma gyerekek örökbefogadását?
Figyelt kérdés
Így az államnak kevesebb terhe lenne.
És a roma gyerekek beilleszkednének a társadalomba,jó egzisztenciájú meleg szülők által.
A gyermektelen heteró párok nagyrészt nem szeretnének roma gyereket örökbe fogadni,illetve olyanok is vannak,akik inkább választják a lombikos módszert.
Nagyon sok olyat hallottam,hogy roma gyereket nem fogadna örökbe.
A melegek viszont sokkal jobban tudnák értékelni,az ilyen megoldást is,hiszem nekik sokkal nehezebb a helyzetük az örökbefogadásnál.
2016. febr. 18. 15:11
31/34 A kérdező kommentje:
Engem meg a nők nem vonzanak,mégsem undorodom tőlük.
Lehet látens vagy.
2016. febr. 19. 01:34
32/34 anonim válasza:
Azért mondogatjátok azt reggeltől-estig nap nap után, hogy normális amit műveltek, mert ti magatok is tudjátok hogy nem az, és így próbáljátok meggyőzni magatok. Részemről a vita le van zárva.
33/34 A kérdező kommentje:
Én nem akarlak meggyőzni semmiről.Ha neked jó tudatlanságban élni,a te dolgod.
Inkább elgondolkozhatnál mi vezényel téged rá arra,hogy ide írj.
2016. febr. 19. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!