Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye nem kell félnem ettől?

Ugye nem kell félnem ettől?

Figyelt kérdés
Jelenleg gyógyszerbeállitáson fekszem elég rossz állapotban a pszichiátrián. Jövő héten egy kollégám is befekszik, ezt említettem egy orvosnak is aki azt mondta ez nem szerencsés, de köszöni hogy szóltam. Attól félek nehogy haza küldjenek engem emiatt hogy bejön ugyan erre az osztályra a kolléga. Holnap esetleg viziten megemlithetem mégegyszer de nagyon ideges vagyok.
2021. aug. 1. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan miert kuldenek haza?
2021. aug. 1. 21:39
 2/4 árokpart ***** válasza:
Helyedbe inkább repesnék az örömtől, hogy elengednek onnan. Egyébként nem értem a kérdésedet sem. Mi köze egy kórházi osztálynak, illetve hogyan folyásolja, folyásolhatná be a te gyógyításodat ha egy ismerősöd kerülne az osztályra . Pl. ha szívrohamot kapnék és rá két napra egy kollégám szintén megbetegedne akkor miatta engemet már nem gyógyítanának? Hpgyan is jut ilyesmi az eszedbe egyszerűen nem értem.
2021. aug. 1. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értjük. Teljesen független a te állapotodtól, hogy a kollegád hozzád fekszik-e be. Akkor engednek el ha stabilizálódik az elméd

" említettem egy orvosnak is aki azt mondta ez nem szerencsés"

Nem tudom, miért nem szerencsés ha oda fekszik a kollegád. Ugyanaz a baja? Együtt gerjedtek valamilyen mentális dologra?

Honnan tudod hogy hozzátok hozzák?

2021. aug. 1. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudjuk, hogy mi a baja a kérdezőnek, így arra gondolok, hogy azért mondhatta az orvos, hogy nem szerencsés, mert lehet, hogy esetleg a kérdező szorongana amiatt, hogy amint írta, elég rossz állapotban van, és ezt egy munkatársa is láthatja akkor.

Kérdező! Nem hinném, hogy hazaküldenének,mivel azt írod, hogy gyógyszerbeállításon vagy. Azt pedig csak úgy lehet, ha "szem előtt vagy". Maximum azt tudom elképzelni, hogy téged esetleg átköltöztetnek egy másik kórterembe.

2021. aug. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!