Félnem kéne ettől?
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves fiú vagyok, és a napokban felhívott valami +44-es telefonszám ami valami olyasmit mondott angolul, hogy regisztráljak le az oldalról (nem mondta konkrétan hogy melyik oldalról) mert veszélyes lehet nekem.. Ebben az a furcsa, hogy nem regisztráltam nagyon sehova, csak a szüleim beleegyezésével. (pl. facebook meg ilyesmik) Szóval felhívott, kérdezte hogy én vagyok-e pl. Horváth János és ebben az a furcsa, hogy ő be se mutatkozott, de hallatszott háttérzajból hogy valami irodából hívott.. És mint már írtam, azt mondta, hogy ez veszélyes nekem és most be vagyok parázva, hogy most félnem kell ettől vagy mi?? Előre köszönöm az értelmes válaszokat!!2017. júl. 3. 17:15
1/4 anonim válasza:
Ha nem érint téged akkor ne foglalkozz vele. Nem írtad a számot ami alapján utána lehetne járni hogy mihez tartozhat (sem azt hogy név szerint tényleg téged kerestek-e vagy mást), de ha eleve nem vagy regisztrálva különböző oldalakra akkor nem vonatkozik rád és foglalkozni sem kell vele.
2/4 anonim válasza:
Akárhova vagy regisztrálva, ha telefonon értesítenek valamiről azt szinte semmisnek tekintheted.. akárhol vagy banknál.. bármi ilyesmi, a telefonálgatás nem számít hivatalos ügyintézésnek amíg nem igazolod magad, igazolnod pedig nem kell magad senkinek sem telefonon keresztül. Az meg, hogy regisztrálj le az oldalról.. lol töröljön ha nem tetszik neki. Amúgy fel sem kellett volna venned, lehet lehúzták pénzzel a telefonod..
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! És utolsó, amúgy azért vettem fel, mert már egymás után ötször hívott az a személy és addig végig kinyomtam csak már elegem lett..
2017. júl. 3. 21:43
4/4 anonim válasza:
Egyébként a +44 Angliára utal, onnan hívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!