Félek, hogy küret lesz a vérezgetésm vége. Kell ettől egyáltalán félnem, volt már valakinek küretje?
De amúgy ennyi. Altatás, leszedik a "rosszat", és új, egészséges nálkahártya alakul ki.
Nem nagy cucc, egyik ismerősömnek is volt (24 évesen), mert rengeteget vérzett, össze vissza, kikaparták, és utána normálisan működik mindene.
Bocsánat, folytatom
De volt olyan kollégája, aki a műtét előtt fél órával még győzködte, hogy ne műtsön, adjon gyógyszert, hiába mondta neki, hogy már kaptam, de két hónapja vérzek megállás nélkül, már ő sem lát más megoldást.
A műtét tényleg nem nagy dolog, mivel bódításban csinálják, nem érzel semmit. Nekem utána sem voltak görcseim, és szerencsére hamar elmúlt a vérzés. Habár nálam volt egy kis komplikáció, mert a bódítószerre túlérzékeny voltam, de így is azt mondom, hogy jobb volt túlesni rajta, mint szenvedni a vérhiánytól, de én már két hónapja véreztem megállás nélkül. Először engem sem.akart műteni.a.doki, habár én már szültem, próbált más megoldást találni, amikor már nagyon agyaltunk, hogy mi legyen, akkor is csak azt hajtogatta, hogy nem szívesen kapar ilyen fiatal nőket, úgyhogy ne aggódj, nem valószínű,hogy csak úgy megkaparnak, csak ha tényleg nincs már más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!