Kell félnem ettől a helyzettől?
Figyelt kérdés
Jelenleg, leszázalékoltként dolgozom egy irodaházban mint takarító, de kevés a pénz és most sikerült találnom pluszban még egy délelőtti munkát, kórházi takaritóként, pulmonológiára. Sosem takaritottam kórházban, nem tudom milyen az ottani közeg, mert én kórházban csak betegség miatt voltam. Nagyon kemény lesz, kell izgulnom miatta? A betegségem miatt lasabb a munkatempóm, de valamit muszáj voltam keresni.2019. szept. 25. 22:20
1/1 anonim válasza:
Szia! Nem hiszem, hogy aggódnod kellene. De tudok egy munkát! Leszázalékolt embereket foglalkoztatnak. Havi 190-210 bruttóért. Rehab Force Nonprofit néven találod őket a neten! Nappali munkavégzés lenne. Ha érdekel, írj privátban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!