Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem kell félnem?

Nem kell félnem?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, új munkahelyem van egy kontaktlencsegyárban, és ma először megyek éjszakai műszakba a héten végig. de nagyon félek, mi van ha nem fogok tudni napközben aludni?? nehogy probléma legyen. azt mégse kérhetem, hogy engem ne rakjanak éjszakába. Nem vállaltam túl kemény feladatot???
2014. nov. 18. 19:12
 1/3 anonim válasza:
Fiatal vagy meg,birni fogod...20evvel idosebbek is birjak...es a faradsagtol biztos aludni fogsz...
2014. nov. 18. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Fiatalon még a szerencsétlenül sikerülő első napi bealvás is cheatté változik: végignyomod a műszakot pótszilveszterként, délelőtt kidőlsz, és már másnap ha úgy akarod, sima ügy áttenni (leginkább) délutánira a szunyát. Pár év múlva már jobb észnél lenni és minimum pihengetni az utolsó délutánon.
2014. nov. 18. 22:37
 3/3 anonim válasza:
1-2 ilyen műszak és megszokod, h utána alszol, és előte is alhatsz két-három órát, h munka közben se legyél annyira álmos
2014. dec. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!