Szerintetek felnem kéne?
Hát ez bizony benne van a pakliban elég vastagon.
Én már rég megtanultam nem beleszólni más dolgába, mert nem lehet belőle jól kijönni.
Nem tudom mennyire vagy jó testi adottságú.
Nálunk is ez volt anno, anyáék is ugyanettől féltek.Többször vissza is jöttek a srácok mígnem kimentem és az egyiket úgy pofán küldtem hogy beesett az árokba.Aztán mondtam nekik hogy ne jöjjenek ide mégegyszer (persze kicsit más szavakkal)azóta se jönnek vissza.
De természetesen ez is benne van a pakliban, pláne ha részegek.Ráadásul ez egy lázadó, erőszakos időszak.Nem azt mondom hogy félj, de készülj rá egy kicsit
Én utáltam a földszinten lakni, mindig attól paráztam hogy betörik csak úgy heccből az ablakot, aztán fizethetek egy csomót. De ott inkább az volt a módi, hogy összetagelték az ablakom alatti részt.
Legközelebb ha ilyen történik, akkor ne szólj rájuk, hanem haverkodj össze néhány közteressel/parkolóőrrel/biztonsági őrrel a környéken, és ha helyzet van felhívod, hagy intézzék ők a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!